2777
2789
عنوان

خسته شدم از رفتارای شوهرم

285 بازدید | 11 پست

خیلی غر میزنه لج میکنه

همش دوس داره عتیقه هارو نگه داره حتی به درد نخورا

یه چیزی بهش میگم بعد سال ها انجام میده

این روزا ک دارم تمیزکاری انجام میدم وسایل در اوردم بزاره انبار هی بهش میگم نمیزاره بهونه میاره

همش هم بحث داریم ولی خیلی همو دوس داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جعبه داشته باشید برای وسایلاش 

همسر منم چندتا دفتر داره ازشون خوشم نمیاد ولی لازم داره منم یه جا جدا براشون پیدا میکنم 🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه جعبه داشته باشید برای وسایلاش  همسر منم چندتا دفتر داره ازشون خوشم نمیاد ولی لازم داره منم ...

باورت نمیشه دوتا کمد دیواری دوتا اتاقا بالا وسایل و ابزاراشه همش تو انبار هم پرررر

باورت نمیشه دوتا کمد دیواری دوتا اتاقا بالا وسایل و ابزاراشه همش تو انبار هم پرررر

زور بگی لج میکنن از نظر خودشون اینا هیچ مشکلی ندارن تو خونه باشن 

شما خودتون انبار رو تر تمیز کنید و بگید اینجا برای وسایلا عالین میدونی همش همینجاس و جاهای مختلف دنبالش نمیگردی 

راه دومم اینه یه مدت همش احترام و اقتدار بدید بهش خودش برای کسب رضایت شما پیشنهاد میده تا وسایلارو ببرم انبار 🏃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

زور بگی لج میکنن از نظر خودشون اینا هیچ مشکلی ندارن تو خونه باشن  شما خودتون انبار رو تر تمیز ...

خاهر نمیدونی حق داره

شوهرم یه دندس…

بعضی وقتا با کمک خاهرام اشغالارو میندازیم