2777
2789
عنوان

گواهینامه

143 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان من پارسال همین موقع ها رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم متاسفانه ساعت های یادگیری من شب ها بود و  مربی رانندگی  خیلی اذیتم کرد  منو جلسه سوم چهارم می‌برد اتوبان های شلوغ تا بتونه بره دنبال پسرش که از سر کار بر میگرده متاسفانه آدم ساده ای بودم این کار هارو انجام می دادم یا یک روز میرفتم دنبال دخترش که می‌خواست بره دندان پزشکی خلاصه همه کارهای شخصیش رو با من انجام می‌داد از اون وحشتناک تر این بود که هنوز کلاژ ترمز رو مسلط نبودم میرفتم تو اتوبان ها از ترس هی ماشین خاموش میکردم تو سراشیبی همش ماشین خاموش میکردم ماشین ها برام کوچیک بود خیلی اذیت شدم پاهام سِر می شد تا اینکه یکروز اشتباهی میزنم به یک کامیون زدم و مربیم بهم میگه که پول ندارم برای خسارت پول بدم اینا برای همین پول تصادف رو از من میگیره منم ساده بهش دادم و بهم گفت که به آموزشگاه نگم تا آبروش بره تا پولم رو بعدا پس بده گفت یک ماه وقت بده پول رو پس می دم بعد یک ماه زنگ میزنم میگه از آموزشگاه اومدم بیرون  میخوام بازنشست شم بزار ۳ ماه بعد ، ۳ ماه بعد زنگ میزنم میگه هنوز حقوق بازنشستگی رو بهم ندادن بزار ۳ ماه دیگه ، دوباره ۳ ماه بعد زنگ میزنم آخرش بهم متلک گفت گوشی رو روم قطع کرد 

من واقعا از رانندگی زده شدم دیگه حتی نمی رم امتحان آیین نامه بدم ۱ سال گزشته همه بهم متلک می‌ندازن که نتونسته گواهينامه بگیره از نظر روانی خیلی بهم ریختم آخرشم بعد از ۱ سال خواستم که برم امتحان بدم دیدم که داره تو آموزشگاه درس میده یعنی بهم دروغ گفت که بازنشسته شده تا پولم رو بهم نده 

من چیکار کنم ؟ احساس میکنم تا آخر عمر دیگه گواهینامه نمی گیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آموزشگاه همه اینا رو بگو

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین بنظرم قید پولت رو بزن .بچسب سفت بخون آیین نامه که قبول بشی .بعدشم با ماشین شوهرت بابات  خلاصه یکی تمرین کن برو امتحان بده که قبول بشی .

بعد این داستان میشه پر فراز نشیب ترین داستان یادگیری و گرفتن گواهینامه رانندگی بنظرم جهان .به دوستات و نزدیکات تعریف کن هر هر بخند

ببین بنظرم قید پولت رو بزن .بچسب سفت بخون آیین نامه که قبول بشی .بعدشم با ماشین شوهرت بابات  خل ...

خیلی ممنون 

الان رفتم همی چی رو به آموزشگاه گفتم این هفته ام میشنم میخونم تا ایشالا اگه خدا بخواد همین هفته که داره میاد قبول شم 

خیلی الان احساس سبکی دارم 

ممنون از راهنماییتون

خیلی ممنون  الان رفتم همی چی رو به آموزشگاه گفتم  خیلی الان احساس سبکی دارم  ...

چقدر بود هزینه ای که دادی به مربی؟ اگه یکسال گذشته که کارت کس باطل نشده که باز ایین نامه امتحان بدی.. منم ازمون تو شهری دارم چند باره رد میشم خدا کمک کنه هم به شما هم من 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵