سلام
دوستان من پارسال همین موقع ها رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم متاسفانه ساعت های یادگیری من شب ها بود و مربی رانندگی خیلی اذیتم کرد منو جلسه سوم چهارم میبرد اتوبان های شلوغ تا بتونه بره دنبال پسرش که از سر کار بر میگرده متاسفانه آدم ساده ای بودم این کار هارو انجام می دادم یا یک روز میرفتم دنبال دخترش که میخواست بره دندان پزشکی خلاصه همه کارهای شخصیش رو با من انجام میداد از اون وحشتناک تر این بود که هنوز کلاژ ترمز رو مسلط نبودم میرفتم تو اتوبان ها از ترس هی ماشین خاموش میکردم تو سراشیبی همش ماشین خاموش میکردم ماشین ها برام کوچیک بود خیلی اذیت شدم پاهام سِر می شد تا اینکه یکروز اشتباهی میزنم به یک کامیون زدم و مربیم بهم میگه که پول ندارم برای خسارت پول بدم اینا برای همین پول تصادف رو از من میگیره منم ساده بهش دادم و بهم گفت که به آموزشگاه نگم تا آبروش بره تا پولم رو بعدا پس بده گفت یک ماه وقت بده پول رو پس می دم بعد یک ماه زنگ میزنم میگه از آموزشگاه اومدم بیرون میخوام بازنشست شم بزار ۳ ماه بعد ، ۳ ماه بعد زنگ میزنم میگه هنوز حقوق بازنشستگی رو بهم ندادن بزار ۳ ماه دیگه ، دوباره ۳ ماه بعد زنگ میزنم آخرش بهم متلک گفت گوشی رو روم قطع کرد
من واقعا از رانندگی زده شدم دیگه حتی نمی رم امتحان آیین نامه بدم ۱ سال گزشته همه بهم متلک میندازن که نتونسته گواهينامه بگیره از نظر روانی خیلی بهم ریختم آخرشم بعد از ۱ سال خواستم که برم امتحان بدم دیدم که داره تو آموزشگاه درس میده یعنی بهم دروغ گفت که بازنشسته شده تا پولم رو بهم نده
من چیکار کنم ؟ احساس میکنم تا آخر عمر دیگه گواهینامه نمی گیرم