سلام دخترم الان نزدیک دو هفته سرما خورده سرماخوردگیش خوب شده هیچ علایمی نداره ولی همچنان سرفه میکنه بعضی روزا شدید بعضی روزا خفیف برای چهارشنبه نوبت دکتر ریه گرفتم به خدا درموندم شدم کسی هست کمکم کنه پارسال هم همین طوری بود آنقدر دکتر بردم آسم و آلرژی متخصص اطفال نمیدونم چرا خوب نمیشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من بچه ام همینزوره میگن آسم کودکی تا ۱۲ یالگی خوب میشه اسپری داده شبها دستگاه بخور میذارم خیلی مهمه که ریه هاش را گرم بگیری یعنی تو خواب حتما پتو روی ریه اش باشه بیرون هم که میره یه جلیقه میپوشونم و دکمه اش را میبندم خداشکر خیلی بهتر شد
راستی یه شربت ایموننس دکتر داد و واکنس آنفولانزا هم گفت حتما بزن براش
الان دختر منم دکتر شربت آسماویت بهش داده برای ریش دکتر اطفال حالا اینترنتی نوبت گرفتم چهار شنبه ببرم بیمارستان بهرامی دکتر ریه ببینم چی میگه الان ناراحتم چه جوری شنبه میخواد سر کلاس بشینه با این سرفه ای که داره