2777
2789
عنوان

خداییش این صاحب کار مشکوک نیست

173 بازدید | 14 پست

نگید کشتیمون خب فکرم مشغول باید جوابش رو بدم 

۱۰ روز ازمایشی رفتم سری دوزی لباس نیست سخت تر از لباس چشمم در اومد کمرم درد گرفت 

خلاصه بعد ده روز گفت سفته بیار 

گفتم نمی تونم با این شرایط بیام 

حالا میگه سفته نیار فقط ساعتی که بچت مدرسه هست بیا اصلا ببر تو خونه (ولی میگه باید مطمئن شم بلدی بعد بزارم ببری خیاطای اونجا گفتن تا حالا ندیدیم بده ببرن خونه بعد ۱۵ سال)میگم دستم کند نمیصرفه برام میگه نه بیا دستت تند میشه ولی فرزترینشون ماهی ۳ تومن در میاره قدیمی ترینشون گفت ۶ ماه اول ماهی دو تومن هم در نمیاد گفت حیفی اینجا نیا ما مجبوریم

خلاصه گفت  تو بیا بمیرو و بیا

به نظرم مشکوک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر اصرار داره :/

مواظب سلامتیت باش اگر به پول نیاز داری کار بهتر پیدا کنی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همین موندم سر چه کاری برم بصرفه

ببین تایم هات چجوریه

چه هنری بلدی 

اینا مثلا دنبال خیاطی هستی برو چندتا مزون ، کارگاه خیاطی حضوری و بپرس درخواست بده 

خیلی دل نبند به آگهی ها چون همه رو توی نت نمیزنن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا