2777
2789
وای چقدر خوب که رها شدی ازش اما حستو درک میکنم یه جای قلبت انگار حفره درست شده

اره خداروشکر ، راحت شدم اما بازم حسای منفی ولم نمیکنه ، مدام میگم ،چراخدا چوب کارشونو ،چوب دل شکستنشونو ، نمیزنه؟ 

نمیدونم چرا 

یکی از دوستام میگفت با شوهرش ، رفته بودن برای خرید   ، فروشنده خیلی راحت چراغ سبز نشون میداده ، ...

دلم خونه....هرچقدم محبت کنه برام عادیه احساس میکنم خیلی وقته ازدواج کردیم..بعضی وقتا بدم میاد از دستش..

ولی حیف شد قبل خیانتش باردار بودم اگ میدونستم هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم باردار شم...

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دلم خونه....هرچقدم محبت کنه برام عادیه احساس میکنم خیلی وقته ازدواج کردیم..بعضی وقتا بدم میاد ...

سعی کن زیاد بهش دل نبدی بعد بیشتر میشکنی ، یه کوچولو از قلبتو برای خودت نگه دار ، من که با خاک یکسانشدم ، جلو همه شکستم ولی خدا نکنه کسی این روزیو که من دیدم ببینه

من تازه عروسم هسم مثلا.... میگ دختره خودش پیام داده حالا دروغ وراستش خدا میدونه

ای وای خیلی حواست باشه عزیزم مدام چکش کن بدون اینکه خودش بفهمه سعی کن فعلابچه دار نشی تا وقتی طرفتو کامل بشناسی

چقدر سخته خدا به دلت صبر بده نمیدونم چرا اینقدر مرد ها خیانت کار شدن

چون تنوع طلب شدن 

زنشون براشون بس نیست، نمیدونم والا 

ولی من یه چیزو فهمیدم ، شوهد من مشکل داشت نه من 

بعضی وقتا پیش میومد داخل یه مغازه فروشنده مرد بود من نمیرفتم تنها ، میگفتم شاید شوهرم ناراضی باشه اما اون ...

حد اقلش سرم بالاست ، من درست بودم و با شرافت زندگی میکنم .

به اون امید نداشته باش،تو خودتو قوی و بی نیاز کن ،اگر آدم شد که چه بهتر ،اکر نشد هم تو قوی شدی 

از این لحاظ اوکیم ولی دلم میخواد این زندگی لعنتی درست شه ولی ذات ادمارو نمیشه تغییر داد فکر میکنی با تغییر من اونم تغییر میکنه 

اون خیلی اهل تفریح هست اما من همیشه با فیلم رمان و کتاب خودمو سرگرم میکنم حس میکنم دو قطب مخالف بودیم امان از انتخاب های اشتباه

چون تنوع طلب شدن  زنشون براشون بس نیست، نمیدونم والا  ولی من یه چیزو فهمیدم ، شوهد من مش ...

الان به خودم فکر میکنم میگم چطوری یک عمر کنارش زندگی کنم فقط امیدوارم این روزا زود بگذره روزای خوب بیاد 

[QUOTE=320007147]از این لحاظ اوکیم ولی دلم میخواد این زندگی لعنتی درست شه ولی ذات ادمارو نمیشه تغییر داد فکر میکنی با ...[/QUOTاگر تو کمی خودخواه بشی و توجهت رو از روی اون برداری و به خودت توجه کنی 

به خودت برسی از همه نظر 

جسمی روحی کاری و تحصیلی 

و اون ببینه چه گوهری کنار خودش داشته و حواسش جای دیگه بوده 

قطعا اونم تغییراتی داره 

اما تو اینکار هارو انجام نده که اون تغییر کنه ! تو فقط به فکر تغییر و بهتر کردن خودت باش 

در مورد تفریح هم خب انعطاف تو زندگی لازمه 

گاهی تو باید همراهی کنید و باهاش بری بیرون 

و گاهی اون همراهی کنه و با تو فیلم ببینه یا در مورد یه کتاب صحبت کنین 

[QUOTE=320007147]از این لحاظ اوکیم ولی دلم میخواد این زندگی لعنتی درست شه ولی ذات ادمارو نمیشه تغییر ...

چقدر حرفات به دلم نشست عزیزم ⁦♥️⁩ممنونم بابت نظرات خوبت هدفمو میزارم روی خودم دلم میخواد بعدها حسرت بخوره کیو از دست داده

ای وای خیلی حواست باشه عزیزم مدام چکش کن بدون اینکه خودش بفهمه سعی کن فعلابچه دار نشی تا وقتی طرفتو ...

باردارم قبل اینکه بدونم...

خسته شدم از بس بهش بهش شک میکنم...

مدام به روش میارم..

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕