2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی صدبار اینارو با خودم تکرار میکنم اما بی فایدست همش فکر اینم الانم با اونه اصلا من چی کم داشتم ر ...

تو نباید خودتو سرزنش کنی تا بهترین بودی براش مطمئن باش

اون لیاقتتو نداشته 

از این ببعد خودت به فکر خودت باش چون خودت بارزشتری لیاقتت بیشتره

واقعا ارزش داره دیگه بخوای به همچین فردی فکر کنی تا اذیت بشی 

اون مجزات کارشو میبینه 

تو نباید خودتو سرزنش کنی تا بهترین بودی براش مطمئن باش اون لیاقتتو نداشته  از این ببعد خودت ب ...

اون که کم کم داره برام میمیره اما حس کمبود دارم کمبود محبت و عاطفه اینارو چطوری جبران کنم

اون که کم کم داره برام میمیره اما حس کمبود دارم کمبود محبت و عاطفه اینارو چطوری جبران کنم

محبت و عاطفه از این فرد فک نکنم دیگه بهت بچسبه این حسو خودت به خودت الهام کن وقتی اعتماد به نفستوببری بالا دیگه کمبود نداری عزیزم 

بار اوله خیانت کرده؟؟

نه عزیزم ، من جدا شدم ، ولی نمیتونم اون غم و شکستو و نفرتی که ازش گرفتمو رها کنم . رابطشون جنسی هم بود با یه خانوم مطعلقه ، و حتی اون خانوم یه نفر فرستاد پیش فامیلای من الکی برای تحقیق ، در صورتی که میدونست شوهرم متاهل هست ، شایدم نمیدونست ، نمیدونم ولی خیلی بهم فشار اومد ، تو خونه منو میزد بخاطر عذاب وجدانش ، یا هر چی 

الا گردنش کلفت از همیشه داره با همون زندگی میکنه 

محبت و عاطفه از این فرد فک نکنم دیگه بهت بچسبه این حسو خودت به خودت الهام کن وقتی اعتماد به نفستوببر ...

دقیقا همینطوره عزیزم دعا کن برام اونقدر تو کارم پیشرفت کنم که یروز بهش پشت کنم و برم 

دقیقا هم این بوده و بعدشم با یک نفر دیگه بوده در حدی که دختره با دوستش اومده بودن خونمون چه فکرایی ک ...

من تازه عروسم هسم مثلا....

میگ دختره خودش پیام داده حالا دروغ وراستش خدا میدونه

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
نه عزیزم ، من جدا شدم ، ولی نمیتونم اون غم و شکستو و نفرتی که ازش گرفتمو رها کنم . رابطشون جنسی هم ب ...

وای چقدر خوب که رها شدی ازش اما حستو درک میکنم یه جای قلبت انگار حفره درست شده

من تازه عروسم هسم مثلا.... میگ دختره خودش پیام داده حالا دروغ وراستش خدا میدونه

یکی از دوستام میگفت با شوهرش ، رفته بودن برای خرید   ، فروشنده خیلی راحت چراغ سبز نشون میداده ، شوهرش سریع رفت بیرون ، به خانومش هم زنگ زد گفت من دیگه همچین جایی نمیام .

به نظرم خیانت کردن و نکردن ادما بستگی به ذات و ریشه شون داره ،ایا براشون خط قرمز هست یا نه 

سلام تاپیک هاتو الان خوندم 

اطلاعاتت در مورد رابطه عاطفی و شناخت مردها کم هست برای همین ذهنت پر از سوال شده و داری اذیت میشی 

تو حرفات گفته بودی می‌خوام بشم مثل همونایی که دنبالشه 

یا مگه من چی کم داشتم یا چیکار کنم چشمش دنبال کسی نباشه 

متاسفانه شما هیچ کاری نمی تونی بکنی 

به جز این دو مورد خیانت 

به شما بارها خیانت کرده و اصلا متوجه نشدی 

اینحور مردها به هیچ وجه درست نمیشن 

ذات اینا خرابه 

چشمش هیچ وقت سیر نمیشه 

هیچ جوره آدم نمیشه و دست از خیانت بر نمی داره 

نهایت بتونه یک ماه خودشو کنترل کنه 

تلخه اما حقیقته