2777
2789
عنوان

درد زیر شکم پهلو تا کمر بعد از رابطه

3270 بازدید | 11 پست

خیلی ببخشید ولی بعد از رابطه یهو زیر شکمم و پایین پهلوهام نزدیک لگن تا کمرو بین پاهام و داخل واژن تیر کشید خیلی زیاد ک اشکم در اومد 

حتی از جام نمیتونم تکون بخورم یا پاهامو ب سختی تکون میدادم اون لحظه 

دلیلش چی میتونه باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم پارسال مشکل شمارو داشتم رفتم دکتر فرستاد سنوگرافی گفتن کیست دارن قرص دادن بهم خوب شدم 

چند ماه پیش هم همین مشکل واسم پیش اومد دوباره رفتم یه دکتر دیگه کیست نداشتم ولی رحمم عفونت قارچی گرفته بود خداروشکر با قرص و شیاف حل شد

واقعا؟آخه اولین بار بود

احتمال عفونت زیاده این مدل دردی که میگی

من یبار کیستم ترکید درد خیلی خیلی شدیدی گرفتم در حد دو سه دقیقه ولی فقط یه طرف زیر شکمم بود اینی که شما میگی فرق داره مدل دردش به عفونت لگن میخوره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمال عفونت زیاده این مدل دردی که میگی من یبار کیستم ترکید درد خیلی خیلی شدیدی گرفتم در حد دو سه د ...

ببین درد خیلی شدید ۵ دیقه اولش بود بعد کم کم بهتر شد ولی هنوز درد میکنه خود زیر شکمم من کیست دارم تو تخمدان ولی دکتر گفته ریز و قابل دفعه یعنی هر ماه با پریودم مقداریش دفع میش 

ببین درد خیلی شدید ۵ دیقه اولش بود بعد کم کم بهتر شد ولی هنوز درد میکنه خود زیر شکمم من کیست دارم تو ...

شایدم بخاطر کیسته بلخره بدن با بدن فرق داره 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40