بااینکه دیگه بچه کوچولو نیستم و یک جوان بالغ ام اما گاهی شدیدا نبود پدر آزارم میده و غم نبودنش هیچوقت کم نمیشه ،من قبل از این نمیدونستم بی پدری رنج بزرگیه و نمیدونستم این اتفاق چقدر میتونه آدم رو از آدمهای عادی متمایز کنه و تو برخورد ونوع نگاه آدمها تفاوت بوجود بیاره ولی فهمیدم و بارها وبارها صدای خورد شدن قلبم رو شنیدم؛ محبت به ایتام رو هم شنیده بودم ولی هرگز درک نکرده بودم که چقدر ضرورت داره بچه که بودم یادمه پدرم همیشه بااونایی که پدر نداشتن خیلی مهربونتر برخورد میکرد طوریکه من حسادت میکردم در عالم بچگی که چرا به من اینطور محبت نمیکنه بابا ... بزرگ شدم و فهمیدم فرقی نمیکنه بچه باشی یا بزرگ بی پدری رنج بزرگیه اگر کسی رو اطرافتون دیدین که از این نعمت بی بهره بود کمی بااحتیاط تر رفتار کنید باهاشون فرقی نمیکنه چندسالشون باشه❤️ همونطور که آه ایتام میتونه گیرا باشه دعاشون و شاد کردن دلشون هم نور میشه برای زندگی هاتون.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
خدا رحمتشون کنه ... 🙏💔 براشون فاتحه خوندم ... منم دوازده ساله که پدرمو از دست دادم ...
❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خوابهاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ... میشه کفشِ پاشنهدار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیهگاهِ روزهایِ بی کسیات باشه و پناهِ بیپناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ... میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودنهایِ الکی و اجباری خسته میشن ... اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی اونهایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوقالعاده انجام بدن ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوقالعاده ...این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ میکنه تهِ تهِ روحت و عشق تهنشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همینهارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونهاشُ واسه تو کنار گذاشته ... از دستش نده❤
عزیزم :*( چه تلنگر خوبی بود کسی رو که دوسش دارم یک ماهه پدرش فوت شده از اون روز دیگه ندیدمش ...
چرا زشت حالشو بپرس و پیام تسلیت بده ولی اگر پدرش جوون بود بهش نگوخدا بیامرزه فقط بگو خداصبر بده بهتون و بهش زمان بده . بابام که فوت شد هرکی بهم میگفت خدا بیامرزه حالم بدمیشد حس میکردم میخوان اذیتم کنن نمیخواستم اون حرف رو بشنوم .