2777
2789
از خونه موندن خوشت نمیاد دوس داری بری بیرون قدم زدن زیاد کار خونه انجام نمیدی قدت ۱۶۰ به والا واسه ...

عزیزم میشه واسه منم بگی؟ برات ایت الکرسی میخونم ❤️❤️❤️❤️

حرفاشو حسشو باور کنم؟ اخر رابطه مون چی میشه؟

ماه تولدمونم میتونی بگی؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسر سابقت نه دلش نیس برگرده این دکتری که داری میگی دوس داره بهت بگه  ولی یه دختری است که خیل ...

پس الکی همسر سابقم میگه،خوب دکتره که دوسش داره

خانمشو جدا هم نشده،،پس این حرکات چیه؟بش

نمیخوره لاشی باشه

دوست داره ولی تو بیشتر بهش وابسته شدی

اینو میشه بگید 😶

حس فرد دومی که مورد نظرم بهم چیه؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس میکنم صدای س تو اسمتون هست حالا ننیدونم کجا ماه تولد رو هیچ وقت نمیتونم درست بگم پس نمیگم 🤣 در ...

مرسی عزیزم

واقعا اشتی؟

دستت درد نکنه

حسش چیه

من قبولش میکنم؟

حسای خودتو بازم بگو 

مرسی عزیزم واقعا اشتی؟ دستت درد نکنه حسش چیه من قبولش میکنم؟ حسای خودتو بازم بگو 

انشاالله بلهههه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
شوهرم میره سربازی یا معاف میشه؟ کی باردار میشم؟ هنوزم شوهرم مثل قبل دوسم داره؟ حست درمورد من چیه ...

میره سربازی

تا یک سال دیگه باردار میشی دختره

دوست داره ولی بیشتر بهت وابسته شده

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
میشه واسه دوستمم بگی رابطه شون چی میشه؟ پارتنرش دوباره برمیگرده ؟

۵۰

۵۰

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
پس الکی همسر سابقم میگه،خوب دکتره که دوسش داره خانمشو جدا هم نشده،،پس این حرکات چیه؟بش نمیخوره لاش ...

اون دختره دوسش داره نه دکتر 

گلم توکارم میتونم موفق شم ؟پیشرفت میکنم؟

اره تا دوماه دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز