2777
2789
یعنی پس از من خوشش میاد؟؟؟ممکنه اینم بگی😓🫠🫠🫠🫠💔

خوشش میاد قطعا دیگه 😶

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
همو خیلی دوس دارین یکم تول میکشه به هم برسین شاید یک سالو شش ماه زیاد بیرون رفتنو دوس نداری وقتی خ ...

من چی کسی رو من کراشه؟

مشخصاتش چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش من به نظرم باید زمان بگذره ولی اینکه همیشه مشغول باشی هم نمیتونه ابراز علاقه بکنه باید یه ج ...

من بگو عایا حامله ام بچه چندم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
همو خیلی دوس دارین یکم تول میکشه به هم برسین شاید یک سالو شش ماه زیاد بیرون رفتنو دوس نداری وقتی خ ...

عزیزم میشع بگی علاقه رضا بمن چقدره ؟

بهم وابسته هس؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

شوهرم میره سربازی یا معاف میشه؟

کی باردار میشم؟

هنوزم شوهرم مثل قبل دوسم داره؟

حست درمورد من چیه ؟

ببخش اینهمه سوال پرسیدم😃

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

و در نهایت خیلی با آب و تاب و ذوووق مثل یه بچه ای که ذوق میکنه باهاش حرف بزن همیشه اینجور حرف نزن ا ...

عزیزم میشه منم بگی؟ در مورد رابطم با رضا

علاقش چقدره؟چقدر منو میخواد

وابسته بهم هس؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم۱سوال دارم،امسال اون رشته ودانصگاه مدنظز قبول میشم؟

من خسته شدم یکم

ولی لب مرزی یکم میارید یکم دیگه تلاش کنید با قاطعیت قبول شید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
احتمالا ۲ یا به خصوص ۳ یا ۴ هفته بعد حدود یک ماه بعد هم احتمالش خیلی زیاد

شوهرم میره سربازی یا معاف میشه؟

کی باردار میشم؟

هنوزم شوهرم مثل قبل دوسم داره؟

حست درمورد من چیه؟

ببخشید اینهمه سوال پرسیدم😃

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ماه تولدم و اول اسمم میگی بنظرا اخر اخرش اشتیه یا طلاق @unknown2023    

بخدا گفتم

عزیزم میشع بگی علاقه رضا بمن چقدره ؟ بهم وابسته هس؟

دوست داره ولی تو بیشتر بهش وابسته شدی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز