سلام،من و همسرم ۱۱ساله ازدواج کردیم،چون سنمون کم بود و از صفر شروع کردیم،همسرم گفت هیچ وقت بچه نمیخواد،منم چون خیلی دوسش داشتم قبول کردم،دیشب بعد از ۱۱ سال گفت ،من هنوزم بچه نمیخوام،ولی احساس میکنم تو حسرت بچه رو آینده میکشی،اگه میخوای من یجوری باخودم کنار بیام،از دیشب قلبم یجور دیگه ای میزنه☺️
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
مراقب باش زندگی مشترکت خراب نشه بخاطر بچه از این نظر میگم که همسرت مشتاق نیست.بچه مسئولیت داره و پد ...
منم دقیقا دیشب گفتم من ۱۱ سال صبر کردم هروقت خودت خواستی بچه دارمیشیم،اگه صرفا بخاطر منه،من نمیخوام،چون اگر میخواستم اینجوری همون سال اول به هر روشی اینکارو میکردم