2777
2789
عنوان

سن؟!میشه

376 بازدید | 18 پست

بچه ها دوست من متولد سال ۱۳۸۹ و ۱۳ سال داره و کلاس هفتم.

ما بش میگیم باید الان ۱۴ سال داشته باشی و میگه نه ۱۳ سال دارم و اینجوریم که تو ماشین حساب حسابم میکنن یعنی از سال جدید سالی که توش متولد شدنو کم میکنن و ... میگه اینم انحام دادم و میدونم ۱۳ سالمه.

و یکیم اینکه میخواستم ببینم میشه یعنی مثلا نیمه دومه این یا نیمه اول؟!!

هنگ مغزم😂🤝�

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وادافاز چقد اوچولویبد

لابد نیمه اولیه

اصن به سن همدیکه چیکار دابید

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

۱۳ تموم شده وارد ۱۴ شده مثلا متولد ابان باشه میشه ۱۳ سال و یک ماه

نه ۱۳ اش تموم نشده تو مرداد ۱۳ سالش تموم میشه

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

نه ۱۳ اش تموم نشده تو مرداد ۱۳ سالش تموم میشه

اگه متولد مرداد ۸۹ باشه ۱۳ تموم شده و وارد ۱۴ شده

الان ۱۳ سال و ۴ ماهش هست

تو گوگلم سرچ کنی محاسبه سن برات با روز دقیق میزنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بله ۱۳ سالشه. در حال گذراندن ۱۴ مین سال زندگیشه

متوجه نشدم ۱۳ سالشه درحال گذراندن ۱۴ امین سال زندگیشه؟😂

سال ۸۹ به دنیا اومده یک سالش که نبوده عزیزم  ۸۹ تا ۹۹ میشه ۹ سال و از ۹۹ تا ۱۴۰۲ میشه ۱۳ سال&n ...

آها

وادافاز چقد اوچولویبد لابد نیمه اولیه اصن به سن همدیکه چیکار دابید

عزیزم درمورد سالی‌که بدنیا اومده بودیم حرف میزدیم و اینجوری بحث به سرمون کشید واس همین واسم سوال بود

متوجه نشدم ۱۳ سالشه درحال گذراندن ۱۴ امین سال زندگیشه؟😂

بله. ببین ی بچه ۷ ماهه که ۱ سالش نیست در حال گذراندن اول سال زندگیشه. روز تولد ۱ ساله و وارد دومین سال زندگیش میشه. فکر کنم دیگه واضح باشه

بله. ببین ی بچه ۷ ماهه که ۱ سالش نیست در حال گذراندن اول سال زندگیشه. روز تولد ۱ ساله و وارد دومین س ...

آها متوجه شدم