2777
2789
عنوان

سن؟!میشه

375 بازدید | 18 پست

بچه ها دوست من متولد سال ۱۳۸۹ و ۱۳ سال داره و کلاس هفتم.

ما بش میگیم باید الان ۱۴ سال داشته باشی و میگه نه ۱۳ سال دارم و اینجوریم که تو ماشین حساب حسابم میکنن یعنی از سال جدید سالی که توش متولد شدنو کم میکنن و ... میگه اینم انحام دادم و میدونم ۱۳ سالمه.

و یکیم اینکه میخواستم ببینم میشه یعنی مثلا نیمه دومه این یا نیمه اول؟!!

هنگ مغزم😂🤝�

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وادافاز چقد اوچولویبد

لابد نیمه اولیه

اصن به سن همدیکه چیکار دابید

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

۱۳ تموم شده وارد ۱۴ شده مثلا متولد ابان باشه میشه ۱۳ سال و یک ماه

نه ۱۳ اش تموم نشده تو مرداد ۱۳ سالش تموم میشه

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

نه ۱۳ اش تموم نشده تو مرداد ۱۳ سالش تموم میشه

اگه متولد مرداد ۸۹ باشه ۱۳ تموم شده و وارد ۱۴ شده

الان ۱۳ سال و ۴ ماهش هست

تو گوگلم سرچ کنی محاسبه سن برات با روز دقیق میزنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بله ۱۳ سالشه. در حال گذراندن ۱۴ مین سال زندگیشه

متوجه نشدم ۱۳ سالشه درحال گذراندن ۱۴ امین سال زندگیشه؟😂

سال ۸۹ به دنیا اومده یک سالش که نبوده عزیزم  ۸۹ تا ۹۹ میشه ۹ سال و از ۹۹ تا ۱۴۰۲ میشه ۱۳ سال&n ...

آها

وادافاز چقد اوچولویبد لابد نیمه اولیه اصن به سن همدیکه چیکار دابید

عزیزم درمورد سالی‌که بدنیا اومده بودیم حرف میزدیم و اینجوری بحث به سرمون کشید واس همین واسم سوال بود

متوجه نشدم ۱۳ سالشه درحال گذراندن ۱۴ امین سال زندگیشه؟😂

بله. ببین ی بچه ۷ ماهه که ۱ سالش نیست در حال گذراندن اول سال زندگیشه. روز تولد ۱ ساله و وارد دومین سال زندگیش میشه. فکر کنم دیگه واضح باشه

بله. ببین ی بچه ۷ ماهه که ۱ سالش نیست در حال گذراندن اول سال زندگیشه. روز تولد ۱ ساله و وارد دومین س ...

آها متوجه شدم