2777
2789
بحث تاپیک و خراب نکن لطفا  داریم میخندیم

سوال کردن من جواب دادم

کشتن بی دلیل هیچکس هم خنده دار نیست

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با رضایت طرف باشه مگه جرمه

ایشون از شهرت خودش سوء استفاده کرده‌ این جرم نیست؟ رکیک ترین حرف‌ها را به عنوان به اصطلاح هنر! ترویج میکنه دلم می‌خواد بگم حیف از هوایی که چنین اشخاصی تنفس می کنند.

حالا فهمیدی میخوان اعدامش کنن ؟ یارو هنوز دادگاهی نشده حکمشم صادر کردن 

توهین به مقدسات و سایت شرط بندی حکمش تو ایران همینه دیگه اینو همه میدونن 

روزی که به حضرت زینب و امام حسین توهین میکرد باید فکر اینجارو هم میکرد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره من ی اهنگشو شنیدم خیلی فحش میده پیگیرش نبودم کلا از ای کاراش بیخبر بودم

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

مردم رد دادن 😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
توهین به مقدسات و سایت شرط بندی حکمش تو ایران همینه دیگه اینو همه میدونن  روزی که به حضرت زینب ...

منو شما قاضی نیستیم 

بخوایم واسش حکم صادر کنیم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اره دیگه بابا بی دلیله دیگه  بچه معصومی بود  عمش بمیره برا مظلومیتش 🫡🥂🫠😐

فکر نمیکردم یروز به تتلو هم بگن طفلک و مظلوم😐🤣🤣

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منو شما قاضی نیستیم  بخوایم واسش حکم صادر کنیم

باشه معلومه طرفدارشی 

چیزی که عیانه همینه زمان دادگاهشم میرسه عجله ای نداریم

فکر نمیکردم یروز به تتلو هم بگن طفلک و مظلوم😐🤣🤣

یه جوری میگه دارن آدم بیگناه و اعدام میکنن 

هر کی ندونه جدش یوسف پیامبر بوده 

فکر کردم خانمه 

دیدم آقاس دیگه همینو گفتم 

بابا اینا نقشه خودشه بعد هم سحر قریشی و بقیه میان رضایت میدن اگه بیاد ایران واقعا و همه ش ساختگی نبا ...

نقشه خودشه!

اتفاقا سحر قریشی از سوی.... رفت ترکیه پیش تتلو تا مدرک جور کنه و بکشونن تتلو به ایران.

اصلی ترین جرمش هم طرفداران زیادش هست

یه جوری میگه دارن آدم بیگناه و اعدام میکنن  هر کی ندونه جدش یوسف پیامبر بوده  فکر کردم خ ...

بنظرت طرفداراش چه حسی دارن دیگه کسی نیست بهشون فحش خار مادر بده🤣