2777
2789
حس پوچی 😂💔 خیلیا این اخیر دیگه طرفدارش نبودن  هر کیم بود  زیر ۱۵

الان میان میخورنمون شما نمیدونید تتلو چه حرف‌هایی پشت فحشاش بود درکتون پایینه🤣

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه معلومه طرفدارشی  چیزی که عیانه همینه زمان دادگاهشم میرسه عجله ای نداریم

من طرفدار کسی نیستم 

وشما انگار از اعدام آدما لذت میبری

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من طرفدار کسی نیستم  وشما انگار از اعدام آدما لذت میبری

از اعدام آدما لذت نمیبرم ولی این یکی حقشه کسی که فرهنگ و انسانیت یک نسل رو دچار تباهی و تزلزل میکنه باید به سزای اعمالش برسه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره دیگه بابا بی دلیله دیگه  بچه معصومی بود  عمش بمیره برا مظلومیتش 🫡🥂🫠😐

من طرفدارش نیستم

باید مجازات بشه

اما نه با کشتنش

اعدام هیچیو درست نمیکنه

اگه قرار بود اعدام جلوی جرم و جنایت رو بگیره اینقدر تکرار نمیشد.

این آدم بهترین مجازات براش حبس ابد با درخواست آزادی مشروط و انجام خدمات اجتماعیه

اینجوری درمان هم میشه و این غرور مزخرفی که باعث این رفتارش شده از بین میره

اعدامش کنن بهتره یا روزی دوازده ساعت مجبور باشه فاضلاب تمیز کنه؟ 

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
همچین آدمی  مرگش بهتره

از نظر من هم هشتاد درصد آدما اضافه‌ان و فقط دارن زندگی رو برای اونایی که لایقشن سخت می‌کنن و مرگشون بهتره

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
چه گربه ملوسی داری

عکس گربه فیکه مال من نیست🥺😅