2777
2789
عنوان

لطفا بگین حق من هست یا نه؟

70 بازدید | 7 پست

شوهرم ۱۷ سال بوده یه تصادفی می کنه و با دیه اش یه زمین میگیرن و پدرشوهرم با اضافه پول اسکلت دو طبقه میزنه برای خونه و یه طبقه اشو برای خودش و اون یکی برای شوهرم. ( که در اصل هر دو طبقه مال ماست و پدرشوهرم زرنگی کرده ) 

موقعی که ما ازدواج کردیم طبقه دوم که مال خودمون بود همه خرجای ساختشو شوهرم انجام داد.  طبقه پدرشوهرم نیمه کاره مونده تا الان که داره برای برادر شوهرم می سازش 

حالا الان شوهرم میگه خونه که هستی برای اونایی که دارن کار می کنن میوه و چای ببرم ولی من اصلا دلم نمی خواد. پدرشوهرم موقه ما یه قرون برای کمک نداد حالا من برم به کارگرایی که برای جاریم دارن خونه میسازن خدمات بدم؟ 

چند روز دیگه هم مادرشوهرم داره میره سفر میدونم اگه رو بدم صبحانه کارگرا رو میندازه لنگ من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفه برادرشوهرتونه میوه و چای تهیه کنه بگه ممنون میشم لطف کنید پذیرایی کنید تایم استراحت کارگرا لط ...

منم همینو میگم 

خودم تو عقد بودم مادرشوهرم هی فرت فرت میرفت شهر پدریش من هی باید صبحانه درست میکردم و نون میگرفتم برای کارگرای خونه با اینکه اصلا وظیفه من نبود 

بعدا هم که به روشون آوردم گفتن برای خونه خودت بوده 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792