2777
2789
عنوان

سن اینارو فهمیدم برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 77 پست
همه نه . یه سریا کلا تو فاز کوبیدن و ساختنن

من هر کیو دیدم همینجوری بوده 

مثلا طرف به ۲۵ میخوره یهو میگه ۱۵ 😐 بدون هیچ عمل و ارایشی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گف😂😂😂

راضی نبوده ب ازدواجشون

حالا پسرش ترکشون کرده دیگه نرفته سر بزنه بهشون

مادرشم بیچاره آتیشی شده بود😅رقته بود جلو‌خونه پدر مبینا

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

منم دهه هشتادیم ولی اینطوری نیستم بوخودا😂😧

گفتم که اکثرا اینطورین 😁

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
احتمالا داره کلیپ فداش بشم منهههههه رو میگیره😂😑

نمیدونم ولی تو عکس انگار پسره واقعا داره واسه نفس کشیدن اذیت میشه😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
احتمالا داره کلیپ فداش بشم منهههههه رو میگیره😂😑

آره حتما😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من هر کیو دیدم همینجوری بوده  مثلا طرف به ۲۵ میخوره یهو میگه ۱۵ 😐 بدون هیچ عمل و ارایشی

چه عجیب

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
کلا دقت کردین دهه هشتادی اکثرا به بالا تر از سن خودشون میخورن ؟ 😅

آره من با اینکه خودم ۸۲ ام و بیست سالمه قبول دارم

البته خودم کمتر میخوره سنم

ولی بقیه ی هشتادی ها حسابی رشد کردن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

محاله محااااالههه

دختر همسن منه؟؟؟؟

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

خدا رو شکر من دیلیت اکانت کردم، دیگه ریخت این بلاگر ها رو نمیبینم 

بهترین کارو کردی 

اکسپلور من که پر شده از این دختره و شوهر عتیقش

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
مادر پسره دیروز ی قشقرقی بپا کرد تو اینستا:/

چرا

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792