2777
2789
عنوان

سن اینارو فهمیدم برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 77 پست

ولی چرا داره پسره رو خفه می‌کنه؟😐😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدای یوزارسیف پناه ببر

😂😂😂

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

پسره بدبخت...

امیر بود یا ممد؟

زنشم که طفلی معروف شد با دندوناش😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دختره اول دندون بوده بعد دست وپا در آورده

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
که دختره ۸۲ عه درسته کاملا درسته😑😑😑😑😑 مامان منم پارسال منو زایید من یکسالمه الان باردار هم هستم ...

سن پسره رو که مادر پسره تایید کرد 

تقریبا ۱۸ ۱۹ سالشه

ولی خدایی اصلا نمیاد به هیچ کدومشون

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
مادر پسره دیروز ی قشقرقی بپا کرد تو اینستا:/

حق داشت😕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بهترین زندگی اینادارن من دیروز سر یه سینما رفتن. آبروم جلوی دوستام. شوهرم. رفت 

چرا آبروت بره؟

2790
2778
2791
2779
2792