2777
2789
عنوان

ایده دستفروشی

2666 بازدید | 27 پست

بچه ها ما دو تاچک داریم یکیش ۳۰همین ماه

یکیش ۳۰دوماه بعد

به مبلغ این چک وام گرفتیم و فردا میریزن به حسابمون

همسرم جدیدا خیلی به فکر یه کار افتاده که انجامش بدیم منم مخالفش نیستم اما اصلا ادم ریسک پذیری نیستم اولش که گفت ماشین بفروشیم فست فود بزنیم که من کاملا رد کردم چون ما تنها داراییمون تو دنیا همین ماشینه خونه هم نداریم مستاجریم با اجاره بالا

بعد پیشنهاد دستفروشی جوراب داد که همه مدل جوراب بیاریم فقط ۱۰تومن بفروشیم 

سرمایشم نداریم که جنس بخریم باید از همین وام برداریم که صاحب چکش فوق العاده آدم بی حیا و نانجیبیه که از دوماه پیش زنگ زد بامن دعوا کردن که چک گرفتید مگه میتونید پاس کنید حالم بد شد رفتم بیمارستان در این حد

بنظرتون درسته یه مبلغی از این وام برداریم جوراب بگیریم و بفروشیم میگم حدااقل یجوری کاش میشد برای عید جا بیفته و بشناسنش و جا و بساط خودشو داشته باشه از طرفی میگم دیگه ۱۰تومن چیه حتما پرفروش میشیم چون شهر دیگه دیدم جوراب ده تومنی که سرش غلغله بود بنظرتون ریسک کنیم یا نه؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نمیدونم موفق باشی گره هات باز بشن

قربونت عزیزم😊

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهران هستی ریسکش بالاست چون تو مترو دیدم مثل قبل فروش ندارن وهمه ناراضی هستن

نه گلی شهرستانم

تجربه ی اینو ندارم ولی اگرم جوراب میارین یکم از جنساتون هم جورابای گوگولی خوشگل بیارین حالا یکم گرون تر که جذب مشتری کنه

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
دستفروشی رو میخواد حواست به دزد و ...هم باید باشه حسابی. روی هر جوراب چقدر میخوای بکشی؟ کجا میخوا ...

نمیدونم گلم همسرم میخواد بفروشه تهران نیستیم شهرستانیم

زیاد لاکچری فکر نکن کسی پول جوراب نمیده برو گوجه سیب زمینی بفروش بارت تا شب فروش میره تموم میشه هزین ...

من کی لاکچری فکر کردم😐 فقط گفتم بساط جوراب ۱۰تومنی دیدم سرش خیلی شلوغ بود هرکی دستش۱۰.۲۰جفت جوراب بود