2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور به همسرم دلداری بدم

231 بازدید | 13 پست

شغلش اورژانس ۱۱۵ هستش 

بعد دیروز یک ماموریت خورده بهش که یک جوون ۳۰ ساله کارگر ساختمونی از طبقه دوم افتاده بوده

میگه همه استخون هاش خورد شده بوده به شکم افتاده بوده به سختی به پشت برش گردونده که احیاش کنه نمیتونسته ماساژ قلبی بده چون تا به قفسه سینش فشار میومده خون از دهنش میزده بیرون

خلاصه که فوت کرده بنده خدا 

الان حال همسرم خیلی گرفتست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر بیچاره منم تو بخش اعصاب روانه هرروز یه دردسر جدیده بخدا دکتر برا خودشون هم قرص تجویز کرده دیروز میگه یه مریض با خودش تیغ داشته اول میکشه رو رگ گردن خودش رفتن تیغ رو بگیرن گذاشته زیر زبونش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

گذر زمان و تجربه درستش میکنه الان هم بگو که دنیا همینه قسمتش بوده اینجور فوت کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همه‌ی ما انسان ها میراییم ...نامیرا که نیستیم🥺

و هممون ی روز خواهیم مرد و مرگ حقه ...

شغلش اینه تعجبه آخه با اینجور چیزا اونا بهتر کنار میان هر چند احساس دارن برای هم نوع خودشون

خدا بیامرزه آقا رو و به بازماندگانش صبر‌ بده

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

سلام عزیزم، این جزئی از کارشون هست. باید بهش عادت کرد. طبیعی هست که ادم ناراحت شه. چون همه انسانیم. اما بعضی ها بخاطر شرایط شغلیشون بیشتر مواجه میشن و باید سعی کنن اثرات منفیش رو وارد زندگیشون نکنن. خداوند اوشون رو رحمت کنه، برای این جوون خیلی ناراحت شدم. چرا مسائل ایمنی رو رعایت نمی کنن!