2777
2789
عنوان

اگه هرچی لازم بود میخریدیم چی میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
واقعا آرامش خیلی با ارزش تره بنظرم اون خانم بهترین حرفو زد اگه مهمون بخاد بیاد پیگیر وسایلت بشه همون ...

اره دقیقن

همین ایلان ماسک ک پولدارترین فرد جهانه فقط چنتا تی شرت همرنگ داره ک هرروز همونارو میپوشه

بهش گفتن چرا هرروز همینو میپوشی؟

گفت چون نمیخام ذهنم درگیر این باشه ک امروز لباسم چ رنگی باشه

واقعا باید یاد بگیریم از اینجور ادما

خیلی چیزا واقعا اهمیتی ندارن تو زندگی

اینکه مدل گوشیم چیه مدل ماشینم چیه

اطرافم کلی ادم پولدار میشناسم ک ماشینشون خیلی معمولی و ارزونه

با اینکه میتونن ۱۰۰تا بنز بخرن

چون میدونن ماشین ارزون و ساده هم همون کارایی بنزو داره

ولی پولاشونو صرف چیزای با ارزش تر میکنن

مثلا بیزینس راه میندازن یا سرمایه مهمتر مث خونه و زمین میخرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چرا؟ چون مقصر خودمونیم، مقصر ما زن هاییم، ازبس ک مادر ماپربزرگامون درگوشمون خوندن حواست ب شوه ...

اره والا دقیقا به این شکله الان هرچی زن ها دارن خودشونو برای مردها در معرض نمایش میذارن توقع اونام بیشتر شده فساد بیشتر شده خیانت بیشتر شده من چند وقت پیش تو این فکر بودم برم یسری از این عمل های زیبایی رو صورتم انجام بدم که پیش جاری هام کم نیارم و اینکه شوهرم بیشتر به من علاقه نشون بده اما بعدش فکر کردم گفتم آیا اونم بخاطر جلب نظر من دست به همچین کارهایی میزنه واقعا برای خودم متاسف شدم

این نیز خواهد گذشت....
اگر بگم من تو حال فقط دوتا فرش تلویزیون و مبله و ساعت دیواری باور میکنی ؟منم عاشق خونه ساده ام حتی ی ...

بهتر از این نمیشه خب تلویزیون،فرش،مبل و ساعت لازمه اما مثلا یه گوشه خونه میشد جای یه بوفه پر وسایل برنز،با اینه کنسول یا مثلا هر چیز تزیینی دیگه چه ارزشی داشت مدام باید گردگیری میکردی و فقط چه نفعی به ما میرسوند

این نیز خواهد گذشت....
اره والا دقیقا به این شکله الان هرچی زن ها دارن خودشونو برای مردها در معرض نمایش میذارن توقع اونام ب ...

دقیقا هرچقدرم مقاومت کنیم بالاخره ماهم تواین فضاهستیم یهو وسوسه میشیم که اینکاروکنیم لینکارونکنیم، هوف من ک تصمیم  گرفتم یمدت نرم اینستا 😂باورکن حتی چندوقت پیش ب همسرم میگفتم اگ من ژل لب بزنم بیشتردوسم داری؟ بعدش منم خودم ب حال خودم تاسف خوردم

دقیقا هرچقدرم مقاومت کنیم بالاخره ماهم تواین فضاهستیم یهو وسوسه میشیم که اینکاروکنیم لینکارونکنیم، ه ...

باور کن منم به همین شکل برای همین تایپیک زدم گفتم شاید دوستان راهنمایی کنن شاید خودمو از شر ای مسائل راحت کنم ،بابا از صبح بیدار میشیم همش به این فکریم چطور خونه رو اراسته کنیم،چطور ارایش کنیم،چطور غذارو تزیین کنیم شوهره راضی باشه غافل از اینه مرد پا میشه صبحونشو میخوره یه اب به سرو روش میزنه تا شب برا خودش میگرده زندگی میکنه اما ما برا یه بیرون رفتن از خونه وقت بذاریم ارایش کنیم چی بپوشیم  

این نیز خواهد گذشت....

منم میخام برای خودم باشم نه وقتمو صرف عرضه به دیگران کنم اما از یه طرفم میترسم اگه بخام خودم باشم شوهرم از دستم میره زندگی بهم میریزه

این نیز خواهد گذشت....
باور کن منم به همین شکل برای همین تایپیک زدم گفتم شاید دوستان راهنمایی کنن شاید خودمو از شر ای مسائل ...

من  یبار مادرشوهرم جلو شوهرم و دخترش یعنی خواهرشوهر گفت زن باید دلبری بلدباشه که شوهرشو تو مشتش نگه داره، منظورش بامن بود، شوهرمم فهمیدبا خنده وشوخی بهش گفت دلبری خودتم دیدیم برا بابام🤣🤣چون کلا جدا شدن ازهم پدرمادرش😂😂یعنی لال شدا🤣🤣 بیخیال، من دارم بتازگی روخودم کارمیکنم، سعی کن اگ اینستا کارمهمی نداری زیادنری،  کتاب بخون، فیلم ببین،  هرکاری بجز این فضای مجازی، نمیگم نباشه اصلا، باشه اما نصفه نصفش کن

کاش میشد از شر لباس اضافه و آرایشم خلاص شد من یکی این دو مورد خیلی برام سخته کنار گذاشتنشون بنظرتون ...

من سه تا رژ یه ریمل یه پنکک یه کرم پودر یه مداد و...از هر چیزی یه دونه دارم تموم شد دور میندازم یه دونه دیگه میخرم روی میزم خالیه همه تو کیفن

واقعا؟منم از فردا اینکارو میکنم الان سالهاست سه سری چینی اصلا استفاده نکردم گذاشتم کنار برا مهمون سه ...

اسم این کار فنگ شویی هست.من دیدم هیچ وقت قرار نیست بیشتر از چهل نفر مهمان دعوت کنم چون واقعا بیشتر امکان پختن غذا ندارم.برای همین دقیقا اندازه چهل نفر مهمان ظرف نگه داشتم بقیه همه رو دادم برای جهیزیه عروس نیازمند یا برای کسی که لازم داره.تشک و پتو همینطور و لوازم اضافه به هیچ عنوان توی خونه ندارم.لباسی که ببینم شش ماهه پوشیده نشده سریه بسته بندی میشه واسه خیریه.لوازم آرایش زیاد ندارم و همیشه به اندازه نیازم میگیرم تا تموم بشه و بعد دوباره.خونه من بسیار انرژی خوبی داره و هرکسی میاد اینو میگه.چون خلوت هست و وسیله اضافی و دست و پاگیر ندارم.تنها چیزی کخ هر چی داشته باشم کم هست گا آپارتمانی هست که خیلی زیاد دارم....

واقعا؟منم از فردا اینکارو میکنم الان سالهاست سه سری چینی اصلا استفاده نکردم گذاشتم کنار برا مهمون سه ...

اگه به پولش نیازی نداری بجای فروختن ببخش به کسی که ندارن یا اگه لوکسه بده جهیزیه نیازمند

خانم ها خواهش میکنم اگر کسی ایده ای داره برای نظم دادن به زندگی بگه ما هم استفاده کنیم  

من بوفه ام رو دادم به کسی.چون واقعا هیچ فایده ای برام نداشت و فقط جا گرفته بود و مدام باید تمیز میشد.روی کابینت هیچی نیست همه داخل کشوها.اشپزخونه چون محل کار کردنه وسیله تزیینی نمیزارم چون واقعا آشپزخونه من مثل رستوران یکسره در حال کاره برای شش نفر..اسباب بازی های خراب و اضافه سریع میرن بازیافتی...و اینکه یک کرم خوب گرفتم که جوانسازی پوست هست دیگه با وجود اون زیاد به لوازم آرایش نیاز ندارم .چون ابروهامو تقویت کردم نیازی به مداد ابرو و این چیزا ندارم و موقع بیرون رفتن تنها کار یک ضد آفتابه.بیرون کلا آرایش نمیکنم چون درست نیست.تو خونه هم ساده میچرخم.اکثر روزها روزه میگیرم که قرض هام با خدا صاف بشه و اعصابم راحت بشه و باید یک فکری برای نمازهای قضا شده ی خودم بردارم.تنها فکر و دغدغه ام الان این دو تاست

اسم این کار فنگ شویی هست.من دیدم هیچ وقت قرار نیست بیشتر از چهل نفر مهمان دعوت کنم چون واقعا بیشتر ا ...

منم دقیقا همینطوره سبک خونم فنگ شویی هست.ظرف تا ۳۰تا اینا دارم و مثل شما هرکسی میاد خونم میگه انرژی خوبی توش در جریانه