2777
2789
عنوان

اگه هرچی لازم بود میخریدیم چی میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
باور کن منم به همین شکل برای همین تایپیک زدم گفتم شاید دوستان راهنمایی کنن شاید خودمو از شر ای مسائل ...

غذا رو هک تزیین نمیکنم چون اصلا به تزیین نمیرسه و به سرعت خورده میشه و کلا به نظرم کار بی خودیه.چرا وقتمو واسه چیزی بزارم که قراره در دوثانیه خورده بشه

منم دقیقا همینطوره سبک خونم فنگ شویی هست.ظرف تا ۳۰تا اینا دارم و مثل شما هرکسی میاد خونم میگه انرژی ...

عالیه.یک عکس جهیزیه تو اینستا دیدم خانمه شمردم ده تا قوری داشت.چند تا سرویس چینی.صد تا قابلمه.گفتم خوب مگه مخوای هیات دعوت کنی چه خبره واقعا.تمیز کردن و نگه داشتن لینا کلی جا و زمان میخواد😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه.یک عکس جهیزیه تو اینستا دیدم خانمه شمردم ده تا قوری داشت.چند تا سرویس چینی.صد تا قابلمه.گفتم خ ...

اره من که این مدل جهیزیه میبینم نمیدونم چرا باعث اضطرابم میشه.کلا شلوغی خونه منو عصبی می‌کنه.هررررچقدر کابینت داشته باشن باز نمیشه جا داد مگر اینکه رو هم رو هم بچینند که باز شلوغ پلوغ میشه اصلا بعد چند وقت یادش می‌ره چیا داره

اره من که این مدل جهیزیه میبینم نمیدونم چرا باعث اضطرابم میشه.کلا شلوغی خونه منو عصبی می‌کنه.هررررچق ...

مگه دو نفر آدم چقدر ظرف لازم دارن که اونقدر جهیزیه میدن.این چه فکرای اشتباه مادرا هست.چقدر غذا درست میکنن که اون همه قابلمه باید داشته باشن.من الان با وجود چهارتا بچه فقط پنج تا قابلمه و دوتا ماهیتابه دم دستی دارم باز کهنه یا خراب بشه دوباره میرم میگیرم.همینجوری جهیزیه ذو شلوغ در نظر میگیرن بعد میگن بهمون فشار میاد تهیه کنیم فلان.خوب اصلا لازم نیست تهیه کنید

من سه تا رژ یه ریمل یه پنکک یه کرم پودر یه مداد و...از هر چیزی یه دونه دارم تموم شد دور میندازم یه د ...

اینم راهکار ساده و عالی هست بینهایت ممنونم از پیشنهادتون

این نیز خواهد گذشت....
من بوفه ام رو دادم به کسی.چون واقعا هیچ فایده ای برام نداشت و فقط جا گرفته بود و مدام باید تمیز میشد ...

ممنونم از راهنماییتون لطف کردین وقت گذاشتین

این نیز خواهد گذشت....

خانم ها بینهایت سپاسگزارم از تک تک پست هاتون اسکرین شات گرفتم که تو گالریم باشه مدام مرورشون کنم که منم همه این تغییراتو ایجاد کنم برای ارامش خودم و بچم و همسرم

این نیز خواهد گذشت....
حتما بیا به تاپیک مینیمالیست ها عزیزم

وای ممنونم چه چیز جالبی رفتم سرچ کردم تایپیک هارو دیدم من حتی معنی این کلمه رو نمیدونستم دقیقا دنبال همچین چیزهایی بودم چیزهای خوب کاربردی تو تایپیک مینیمالیست ها گذاشتن ،بازم ممنوم لطف کردین

این نیز خواهد گذشت....