2777
2789
عنوان

اگه هرچی لازم بود میخریدیم چی میشد

373 بازدید | 40 پست

تجملات و وسایل تزیینی نمیخریدیم،ظرف و ظروف اضافه نبود تو خونه،لباس اضافه،همه چی به اندازه بود،یه خونه ساده با چند قلم وسیله لازم و ضروری،یجور لباس داشتیم همش استرس لباس بیرون،لباس خیابون،لباس تولد،لباس عروسی،لباس باشگاه،لباس فلان جا و .....نداشتیم،استرس این برند و فلان مارک وسایل آرایش نبود اصلا آرایش نمیکردیم مثل مردها راحت و ساده زندگی میکردیم 

این نیز خواهد گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی بهشت میشد ن مول الان ک فقط براحرف مردم زندگی میکنیم

دقیقا،فقط نمیدونم چرا همش فکر میکنیم مرگ برا بقیس اخه واقعا ما خلق شدیم فقط واسه این چیزها،،،،اصلا استغفراله خلقت و... به کنار والا من یکی بریدم چرا باید یه عروسی بری قبلش بری میکاپ چرا همش باید برای مردها خودمونو درست کنیم چرا همیشه مثله جنس پشت ویترین ها خودمونو باید در معرض نمایش بذاریم چرا برای خودمون نباشیم

این نیز خواهد گذشت....
من دارم کم کم به لحاظ روحانی به اون سطح نزدیک می کنم خودمو مثلا ظرفای خونه فقط در حد نیاز دارم و بقی ...

میشه بیشتر توضیح بدین لطفا

این نیز خواهد گذشت....
توضیخ ساده اینکه اصلا دربند تجملات نیستم مثلا برام مهم نیست ظرف مهمونی با دم دستیم یکیه

واقعا؟منم از فردا اینکارو میکنم الان سالهاست سه سری چینی اصلا استفاده نکردم گذاشتم کنار برا مهمون سه سری دیگه جلو دست اونم باز برا مهمون خودمم از این اکروپال ها دارم برای استفاده روزمره میفروشمشون حوصله داری چیزی که لازم باشه تو خونه میذارم

این نیز خواهد گذشت....
واقعا؟منم از فردا اینکارو میکنم الان سالهاست سه سری چینی اصلا استفاده نکردم گذاشتم کنار برا مهمون سه ...

وسایل اضافه انرژی منفی دارن مثلا من چندتا استکان دارم هر وقت بشکنه دوباره میخرم ولی برای مهمون نمیذارم خودم لذتشو میبرم مهمون هر وقت اومد قدمش روی چشم ولی اگر بخواد پیگیر وسایل من باشه می‌خوام صدسال سیاه نیاد 

یا مثلاً روی فرش و مبلم چیزی نمیندازم خودم استفاده میکنم ارزون میخرم که خراب شه دلم نمیسوزه عوض میکنم کلا به چیزی دل نمی بندم

وسایل اضافه انرژی منفی دارن مثلا من چندتا استکان دارم هر وقت بشکنه دوباره میخرم ولی برای مهمون نمیذا ...

واقعا از حرفاتون لذت بردم منم سعی میکنم از فردا شروع کنم به اینجور تغییری تو سبک زندگی

این نیز خواهد گذشت....
من قبلا سبک زندگیم اینجور بود خیلی ارامش داشتم خیلی ولی جدیدن خیلی درگیر نظر مردم شدم و خیلی دارم ا ...

واقعا آرامش خیلی با ارزش تره بنظرم اون خانم بهترین حرفو زد اگه مهمون بخاد بیاد پیگیر وسایلت بشه همون نیاد بهتره

این نیز خواهد گذشت....
دقیقا،فقط نمیدونم چرا همش فکر میکنیم مرگ برا بقیس اخه واقعا ما خلق شدیم فقط واسه این چیزها،،،،اصلا ا ...

میدونی چرا؟ چون مقصر خودمونیم، مقصر ما زن هاییم، ازبس ک مادر ماپربزرگامون درگوشمون خوندن حواست ب شوهرت باشه، ازبس ک تو اینستاگرام و فضای مجازی گفتن برای شوهرتون دلبری کنید، خلاصه درهرشرایط خودتونو وقفش کنید،  اینجوری کنید جذاب بشید اینو بپوشید اون رنگی بپوشید، طوریشده ک حتی خود مرداهم باورشون شده ما زنا فقط ب عنوان یوسیله یاعروسک باربی  برای اونا اختراع شدیم، مقصرخودمونیم، اگه جای این چرتوپرتا یادمون میدادن ک روی خودمون سرمایه گذاری کنیم کتاب بخونیم بفکرپیشرفت خودمون باشیم،  الان این همه خانوم تاپیک نمیزدن شوهرم باهام اینکاروکرد، شوهرم فلانه بیساله

کاش میشد از شر لباس اضافه و آرایشم خلاص شد من یکی این دو مورد خیلی برام سخته کنار گذاشتنشون بنظرتون برای این دو تا چه راهی هست

این نیز خواهد گذشت....