پرستو۵۵۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 155 عنوان خیلی استرس دارم کسی هست راهنماییم کنه 104 بازدید | 5 پست سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید رفته بودم سرم بزنم انژوکت زد پرستاره گفت دست تکون دادی در اومد انداخت اونور بعد دقت نکردم دیدم دستش کرد تو سطل اشغال سرم یه چیزیو برداشت چر خوند به شلنگ سرمم میترسم دستش الوده باشه مریض شده باشم چجوری میتونم بفهمم الوده شدم بنظرتون درمانگاه همچین کاریو میکنه سوزن الوده بزنه 1402/09/15 | 02:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_bubble عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 6377 امشب همه قفل سوزن الوده شدن حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌 بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
ننهعلی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8128 نه بابا چرا باید دست کنه تو سطل زباله سوزن برداره اون یه سطل جداس که توسط سرنگ و سوزن نگه میدارن جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16521 نه عزیزم امکانش نیست مال خودشون نیس که بخوان صرفه جویی کنخواهشا بهش فکر نکن وسواس مبگیری ی کاربر اینجا هست اولین تاپیکاش شبیه شما بود حالا همه چیزو سرنگ میبینه کل دنیارو سرنگ به دست میبینه حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
elsa14021354 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2685 برا سلامت خودشم پرستار دست توسطل الوده نمیکنه شاید فشارت پایین بوده خوب متوجه نشدی از جای دیگه وسیله برداشته ویا خراب بشه زود میگن یا تهیه کن یا خودشون دارن استفاده میکنن پولشو میگیرن