2777
2789
عنوان

زوده یا دیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 17 پست
فقط خداست که میتونه آدم مرده رو زنده کنه✔ اگه تمام دنیا رو هم داشته باشیم،نمیتونیم زمان مرگمون رو ب ...

این زندگی رویایی که میفرمایید حالا حالاها تو این مملکت خوابشم نمیشه‌دید چه برسه واقعیت حرفم اینه وس بیخود یه بچه و بدبخت نکنیم 

نه عزیزم از قدیم گفتن پول ادم مرده و زنده میکنه پول داشته باشی حتی مرگ هم به تعویق میتونی بندازی رحم ...

رحمت و لطف خدا رو همه جا میشه دید،منتهی چشم بصیرت میخواد که متاسفانه ما نداریم!مشکلات جامعه هم ناشی از عملکرد نادرست عده ای هست که بویی از انسانیت نبردند و فقط به فکر خودشونن که مطمئن باش خدا مجازاتشون میکنه چون عادله.

پس این خدایی که عدالتش و رحمتش همه جا هست،وقتی فرموده روزیتون رو میدم یعنی میده،فقط کافیه بهش ایمان داشته باشیم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زندگی رویایی که میفرمایید حالا حالاها تو این مملکت خوابشم نمیشه‌دید چه برسه واقعیت حرفم اینه وس ...

تو هر مملکتی مشکلاتی وجود داره.زندگی رویایی اونجایی هست که آدم در کنار عزیزانش و در سلامت کامل بتونه آرامش داشته باشه،نه اینکه صرفا بهترین حقوق،بهترین خونه،بهترین کار رو داشته باشه.

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)