2821
2789
عنوان

افسردگی

131 بازدید | 18 پست

بچه ها بنظرم نامزدم دچار افسردگی شده، به من میگه برو از زندگیم ولی دوستت دارم میگم چرا برم میگه آنقدر ناراحتت کردم دیگه توانایی ندارم هر بار ناراحتت میکنم انگار به قلبم چاقو میزنن، استرس میکشم از ناراحت کردنت دیگه تحمل استرس رو ندارم

کسی بود که اصلا استرس نداشت انگار جمع شده یکهو منفجر شده استرسش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اینطوریم بعضی وقتا با کسایی ک دوسشون دارم حرف نمیزنم ک دلشونو نشکنم ک ی غم ب غماشون اضافه نکنم:) 

نامزدتو عمیقا درک میکنم... 

حس بدیه ک ادم فکر کنه داره ب بقیه اسیب میزنه درحالیکه بقیه اسیب نمیبینن بیشتر خودشون ضربه میخورن

باس بمونی کنارش اگ دوست داره واقعا تلاششو برا خوب شدنش میکنه 

هرچند با خودت کنار بیای عشق کشکه و تنهاش بزاری بهتره ب عنوان ی افسرده میگم 

وگرنه ی افسرده هم ع تو می‌سازه 

ک حسی ک باهاش داری و دیگ با خودشم نمیتونی تجربه کنی چ برسه ی ادم دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

حال نامزدت خوب نیس احساس تنهایی میکنه بهش نزدیک شو روحیه بده بهش بگو ک ارزشش زیاده و همیشه پشتشی و هیچوقت تنهاش نمیزاره از خوبی ها و لحظات خوشی که باهم داشتید براش بگو و سعی کن بهش حس ارزشمند بودن بدی خیلی تاثیر داره