2821
2789
عنوان

پسرم

432 بازدید | 18 پست

یکار زشتی رو غروب انجام داد از من حساب نمیبره گفتم به بایات میگم گفت نگو بعدش با دخترم همدیگرو خیلی اذیت کردن و پسرم دخترمو میزد همسرم اومد بهش گفتم پسرم غروب حرکت بدی انجام داده اونم باهاش برخورد کرد کلا از همسرم بیشتر حساب میبره، بنظرتون کارم اشتباه بوده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره 

هیچوقت چقلی بچه اتو پیش شوهرت نکن 

هم از چشم بچه ات میوفتی 

هم شوهرت 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

به نظر من هیچی رو از شوهرت مخفی نکن، بعضی وقتا جلوی پسرت به شوهرت بگو و بعضی وقتا وقتی پسرت نیست بگو ...

اره خودمم فک کردم اگه نگم سواستفاده میکنه پسرم هر کاری رو میکنه و میگه مامان که نمیگه عادت نکنه له این رفتار

اره  هیچوقت چقلی بچه اتو پیش شوهرت نکن  هم از چشم بچه ات میوفتی  هم شوهرت

خب پس بنظرتون چیکار میکردم ازم حساب نمیبره، مگه اینکه خیای عصبانی بشم حساب ببره

اره  هیچوقت چقلی بچه اتو پیش شوهرت نکن  هم از چشم بچه ات میوفتی  هم شوهرت

از به لحاظ پیش خودم مبگم یموقع نسبت بهم بی اعتماد نشه بگه رو حرف مامان نمیشه حساب کرد، بهش مبگم نگو وای میگه

خب پس بنظرتون چیکار میکردم ازم حساب نمیبره، مگه اینکه خیای عصبانی بشم حساب ببره

گاهی تهدیدش کن که به باباش میگی (به دفعات کم) 

ولی واقعا نگو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از به لحاظ پیش خودم مبگم یموقع نسبت بهم بی اعتماد نشه بگه رو حرف مامان نمیشه حساب کرد، بهش مبگم نگو ...

اگه خیلی خیلی کم اینکارو میکنی عیب نداره 

ولی زیاد نباید انجام بدی

اره اگه مثلا اشتباهات کوچیک کنه نمیگم ولی الکی بهش میگم بابا بیاد میگم ولی خب نمیگم 

👌👌

2790
2823
2791
2779
2792