2821
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 18 پست
نهههه کارت عالی و درست بوده... میفهمه ازشما هم باید حساب ببره... نذار خواهر کوچیکشو بزنه 

دخترم 2سالو نیمشه ولی خب یموقع میره سر وسایلای پسرم اون داد میزنه این باز برمیداره یا وقتی پسرم بازی میکنه این میره حرابش میکنه اون میزنتش، غروب انقد اینکارو کردن اخر رفتم اتاق خواب که نبینم چیکار میکنن 

دخترم 2سالو نیمشه ولی خب یموقع میره سر وسایلای پسرم اون داد میزنه این باز برمیداره یا وقتی پسرم بازی ...

خب حالا رفته سر وسایلش بچه اس کوچیکه متوجه نیست خواهرش،  برادرش نباید داد بزنه یا بزنتش بهش توضیح بده بجای دعوا و داد به خواهرش تذکر بده و حرف بزنه 

❤️‍🩹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب حالا رفته سر وسایلش بچه اس کوچیکه متوجه نیست خواهرش،  برادرش نباید داد بزنه یا بزنتش بهش توض ...

اولش قشنگ بازبون خوش میگه اجی جون اینکارو بکن اونجوری نکن و فلان وقتی ببینه دخترم زیاده روی میکنه شروع میکنن

اولش قشنگ بازبون خوش میگه اجی جون اینکارو بکن اونجوری نکن و فلان وقتی ببینه دخترم زیاده روی میکنه شر ...

بگو تحملتو ببر بالا اجی کوچیکه متوجه نمیشه.. خوبه وقتی هر دفعه ک کار بد کردی من یا بابا خدایی نکرده سرت داد بزنیم یا کتکت بزنیم؟؟ 

❤️‍🩹
2790
2823
2791
2779
2792