2777
2789
عنوان

انگار ن انگار مامانش مرده

321 بازدید | 14 پست

یکی از هم کلاسیام فقط مشکی میپوشه 

وگرنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده مث قبل شوخی میکنه میخنده

خیلی شخصیتش عجیبه

ولی من دلم براش میسوزه بنظرم خیلی داره میریزه تو خودش

فک کنین ما از زبون استادمون شنیدیم

خودش ب هیچکس نگفته بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراما ایرانیا فکرمیکنیم اگه کسی بمیره نبایدخندید،واقعا برام سواله اگه طرف خودشم بکشه بازمیگن زیاد ناراحتی نکرد 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

سخته همون تظاهر

شایدم باهم زندگی نمیکردن وباهم خوب نبودن

گفتم شاید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

از دست دادن مادر وحشتناکه

مادر من تاره سالش شده خدا میدونهه چی بهم گذشت و میگذره

اصلا همین الان اومدم نی نی سایت یاد حرف عمم درباره وسایل مادرم افتادم اونقدر بغض منو گرفت اینجا اومدم تا حرف بزنم آروم شم

هیچوقت دوستت رو تنهاش نزار و اصلا باور نکن که بیخیاله بلکه این جور ادما از درون له میشم از درون منفجر میشن

چراما ایرانیا فکرمیکنیم اگه کسی بمیره نبایدخندید،واقعا برام سواله اگه طرف خودشم بکشه بازمیگن زیاد نا ...

بیبن اخه هیچ تغییری تو رفتارش نیس

خب خیلی عجیبه

آدم ناخودآگاه پکر میشه ازین اتفاق

مادره ها

ببخشید میپرسم ولی شما رسم دارید تاکی سیاه بپوشید واصلاح نکنید تاچهلم یا تاسال

من برای مادرم فکر کنم تا سه ماه اصلاح نکردم ولی سیاه رو تا چهل پوشیدم سیاهی میپوشیدم که داخلش یکم رنگ داشته باشه خالص سیاه نپوشیدم تا بچه هام داغون نشن

بهترش اینه که فامیلا معرفت داشته باشن وقتی چهل تموم شد برای عزادار لباس جدید رنگی هدیه بدن و ارایشگاه ببرنش تا از عزا در بیاد

من برای مادرم فکر کنم تا سه ماه اصلاح نکردم ولی سیاه رو تا چهل پوشیدم سیاهی میپوشیدم که داخلش یکم رن ...

خدا مادرتونو رحمت کنه 

حالا شمارو کسی برد آرایشگاه یا خودتون رفتین وبعدم سیاهتونو درآوردین؟

یعنی شما رسمتون تا چهلمه وتا سال نیست 

درست متوجه شدم؟؟

کاربرقدیمی ام وکاربری قبلیم تعلیق شده
خدا مادرتونو رحمت کنه  حالا شمارو کسی برد آرایشگاه یا خودتون رفتین وبعدم سیاهتونو درآوردین؟ ی ...

ممنون عزیزم

هیچ کسی خبرمو نگرفت  خودم بعد مدتی رفتم ارایشگاه هیچ کسی نگفت مشکی در بیار خودم در اوردم

بلکه روز وفات مادرم عمه من به شوخی گفت دیگه مادر نداری میتونیم دعوات کنیم

وحالا که سال شد همه رفتند که رفتند تنهای تنها شدم دلم برای خونه مامان بابا رفتن لک زده ولی هیچی دیگه نیست

بعد وفات مادرم خیلیا دلمو شکوندن حتی پدرم