2777
2789

@unknown2023 عزیزم آن خانمی که اول اسم خودش م هست در مورد من چه نظری داره و  هدفشون چیه؟پسرش چطور ؟چون این خانم برای پسرش خیلی تعریف میکرد،شما مشخصات ظاهری و شغل کسی که میخواهم در آینده باهاش ازدواج کنم حس می کنید چیه؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@unknown2023    

من خسته شدم 😭

اوکی میگم 👍😑😉

اینو باید خودت تصمیم بگیری بیشتر ولی به نظرم درسته بی نقص نیست ولی فعلا کار خوبیه

البته خودت باید بررسی کنی

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
@unknown2023    

بله دوست داره ولی فعلا شاید در حد خیلی زیادی نباشه ولی بیشتر هم میشه خیلی زود 👍

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
من خسته شدم 😭 اوکی میگم 👍😑😉 اینو باید خودت تصمیم بگیری بیشتر ولی به نظرم درسته بی نقص نیست ولی ...

عزیزم من سه بار پیام دادم اگر میتونی فردا جوابمو بده خیلی بهت احتیاج دارم خیلی خواهشتو کردم رومو زمین ننداز 

@unknown2023  

من خسته شدم 😭 اوکی میگم 👍😑😉 اینو باید خودت تصمیم بگیری بیشتر ولی به نظرم درسته بی نقص نیست ولی ...

عزیزم یه سوال دیگه هم ذهنمو درگیر کرده،اینکه خانواده ش دخالت میکنن توکارش؟؟

رشته ی خوبی قبول میشید با رتبه خوب ولی رتبتون فوق عالی نیست ، در حدود معمولی بیشتر

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی؟؟ 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
عزیزم من سه بار پیام دادم اگر میتونی فردا جوابمو بده خیلی بهت احتیاج دارم خیلی خواهشتو کردم رومو زمی ...

اوکی فقط شما... الان میگم...

بله دوست داره ولی فعلا شاید در حد خیلی زیادی نباشه ولی بیشتر هم میشه خیلی زود 👍

خداخیرت بده 💖

بنظرت درخواست فالو که بهش دادم رو قبول میکنه؟ چن روزه درخواست دادم ولی نه رد کرده و نه قبول کرده 

لطفا جواب منو بدید خواهش میکنم ، نیاز دارم بهتون  رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ...

شهرکی بهتره به نظرم

شاید کار میدا کردن یکم سخت باشه ولی فکر کنم کار پیدا میکنید انشاالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز