2777
2789
منم میگی شوهرم خیانت مبکنه بهم یا وفادارمیمونه

وفادار

اگه حالا بخواد خیانت بکنه نهایتا در حد چند کلمه حرف

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
علاقه داره بله ولی انگار تازه پیش هم میرید و از هم دورید... پیشنهاد میده ولی یکم صبر کن تا رابطه یک ...

اره حدست درسته از هم دوریم.افرین

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به عرشیا میرسم؟ حسش بهم چیه

طول میکشه یکم

حس میکنم فعلا خیلی زیاد نشده ولی بیشترم میشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
وفادار اگه حالا بخواد خیانت بکنه نهایتا در حد چند کلمه حرف

به این زودی ها میشه یانه

زودتموم میشه رابطشون یانه

ببخشین خیلی پرسیم الهی عاقبت بخیربشی

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
حس ششمت خیلی قویه🥺😎😎😎

😁💪

وفادار اگه حالا بخواد خیانت بکنه نهایتا در حد چند کلمه حرف

عزیزم آن خانمی که اول اسم خودش م هست در مورد من چه نظری داره و  هدفشون چیه؟پسرش چطور ؟چون این خانم برای پسرش خیلی تعریف میکردممنونم

به این زودی ها میشه یانه زودتموم میشه رابطشون یانه ببخشین خیلی پرسیم الهی عاقبت بخیربشی

ممکن بخواد این کارو بکنه در حد چند تا پیام ولی وارد عمل نمیشه

نه زود نه خیلی دیر ولی نگران نباش

فکر کنم ادامه میابد

دیگه بعد از این رو رایگان جواب نمیدم 🤣 (شوخی خسته شدم)

عزیزم۱سوال دیگه هم دارم.اینکه به هم زیاد فکرمیکنع وحسش نسبت به من قویه؟؟

بله نسبتا خوبه

ممکن بخواد این کارو بکنه در حد چند تا پیام ولی وارد عمل نمیشه نه زود نه خیلی دیر ولی نگران نباش فک ...

عزیزم.بمن شغل صندوقداری فروشگاه پیشنهاد شده.خیلی نگرانم.دو دلم و میترسم خسته بشم

و واسه رفت و امد مشکل برام پیش بیاد

میشه نظرتو بهم بگی؟خوبه رفتنم یا پشیمون میشم ؟اسمم پریسا

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز