2821
2789
عنوان

دوست عقده ای...

257 بازدید | 11 پست

آقا من یه دوست ندید بدید دارم چون ماشین داره و میدونه من از رانندگی هم خوشم نمیاد هی میگه تو از رانندگی میترسی!!! هی میخواد حس منفی تلقین کنه....

در صورتیکه امروز بهش گفتم نه عزیزم من خوشم نمیاد...

واقعا هم خوشم نمیاد...

ولم نمیکنه دختره عقده ای نمیدونم چیکار کنم 

با عقده ای دوست نشو نگرد

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولش کن اهمیت نده 

آخه این موضوع هست که بخاطرش اعصابتو خرد کنی

برخی گل شخصیتشون این مدلیه، شما پذیرفتی دوست باشی باهاش خوب و بد شو قبول کن 

شما وظیفه داشتی یه بار برای توضیح بدید دیگه ضامن درک و فهمش که نیستی

ولش کن اهمیت نده  آخه این موضوع هست که بخاطرش اعصابتو خرد کنی برخی گل شخصیتشون این مدلیه، شما ...

دقیقا همینطورد که میگی عزیزم... هر دفعه یه ایرادی میگیره و واقعا دیگه باید بپذیرم این مدلشه و مشکل داره این بشر

بگو اوکی اگه اینجوری آروم میشی فشار نمیخوری دیگه آره عزیزم من مبترسم حالا آروم باش و فشاری نشو واسه پوستت خوب نیست دو روز دیگه فشار خون میگیری باید دارو مادام العمر بخوری ارزشش و نداره

بگو اوکی اگه اینجوری آروم میشی فشار نمیخوری دیگه آره عزیزم من مبترسم حالا آروم باش و فشاری نشو واسه ...

خیلی باحال گفتی 😅

آره آخه با فشار نمیگههههه... اونقدر با لحن آروم و دلسوز میگه اصلا باورت نمیشه این آدم مریضه

خیلی باحال گفتی 😅 آره آخه با فشار نمیگههههه... اونقدر با لحن آروم و دلسوز میگه اصلا باورت نمیشه ای ...

توام آروم بگو بگو میدونم سعی میکنی آرامشت و حفط کنی ولی من فشار درونیت و دارم حس میکنم😁

توام آروم بگو بگو میدونم سعی میکنی آرامشت و حفط کنی ولی من فشار درونیت و دارم حس میکنم😁

آره حتما جوابشو ک میتونم بدم♥️

ولی باید روی خودمم کار کنم اینجوری به هم نریزم به یک حرف😐