2777
2789
عنوان

از دخترم خیلییی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 131 پست
درسته کار دخترتون اشتباه بوده ولی در نظر بگیرید شما در مورد ی بچه هفت ساله دارید صحبت می کنید .به نظ ...

ببین نمیخوام از خودم دفاع کنم اما ما فقط و فقط خونه مادرشوهرم رو داریم و اینکه دخترم زیاد اونجاس گاهی اوقات شبم اونجا می‌مونه اما اینبار به حالت قهر اومدم گفتم من میرم اما دخترمم نگفت که من میام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفرت نمیره تو دل بچه میدونه مادرشه بچه از مادر کینه نمیگیره هیچوقت

در ناخوداگاه هوشیار میگیره ....به مرور زمان .الاننشون نمیده

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بزنه تو گوش بچه ۸ ساله؟ این چ راهکاریه بچه از مادرش زده بشه دور بشه شما پاسخگویی ؟؟ بابا بچشه دشمنش ...

لطفا این کامنت منو تا آخر بخون

عزیزم اتفاقا گاهی باید بچه کتک بخوره چرا؟ تنبیه میشه بعدشم سیلی تنبیه فیزیکی دردناکی ک نیست اتفاقا بچه متوجه اشتباهش میشه ک از این ب بعد من ب مادرم بی احترامی کنم سزای عملم اینه مغزش شرطی میشه

چون روانشناس یه چیزی میگه دلیل نمیشه درست باشه باید تجربه رو ببینید تو زمان قدیم بچه ها کلی ب پدر و مادر و بزرگترا احترام میذاشتن الان چی؟ خدایی خودت تو جامعه رو ببین ....ب بچع میگی خاله الان ظهره سر و صدا نکن بهت میگه برو گمشو! من نمیگم مث زمانای قدیم بچه رو تو سری خور بار بیاریم ولی باید مقابل رفتار زشتشون بایستیم اینم حرف زدن حل نمیشه چون بچه است و مغزش اصلا تحلیل نمیکنه باید شرطی بشه

در ناخوداگاه هوشیار میگیره ....به مرور زمان .الاننشون نمیده

اگه این کار انجام نشه بزرگ شد هر کاری دلش بخواد انجام میده دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره باید متوجه اشتباهش بشه

😐😐😐شما برو خودتو دکتر نشون بده

عزیزم شما رو دکترا منظورم روانشناسا و روانپزشکا زیادی حساب باز کردید فک میکنید هر چیزی ک اونا میگن درسته یه روزی از خواب بیدار شدن گفتن نباید بچه ها تنبیه فیزیکی بشن ! نتیجش چی شد؟ ب بچه میگی الان ظهره سر و صدا نکن میگه گمشو بابا! زمان قدیم کدوم بچه ای جرئت داشت همچین چیزی بگه؟ نمیگم مثل اون زمان تو سری خور بودن خوب بود نه ولی ادب داشتم خوبه ‌....

و شما ب بچه ای ک کتک میزنع و این رفتا را رو میکنه نمیتونید با حرف زدن چیزی رو درست کنید چون اون هنوز انقد بزرگ نشده ک تحلیل کنه و باید شرطی بشه

عزیزم شما رو دکترا منظورم روانشناسا و روانپزشکا زیادی حساب باز کردید فک میکنید هر چیزی ک اونا میگن د ...

آدم معقتدی هستید؟میدونید کسایی ک تجربه نزدیک ب مرگ داشتن بعضیاشون چقد توبیخ شدن و شکنجه شدن بخاطر ی سیلی ک ب بچشون زدن

من خودم قبول دارم از لحاظ روانی سالم نیستم از ۵ سالگی مادرم مرد بابام با بدترین تنبیه‌ها بزرگم کرد ...

میفهممتون .پدرمن هم خیلی کتک میخورد .تک بچه بود.مادرش بد کتک میزد.باچوپ .نمک میریخت دهنش.میبست کتکش میزد.اون سعی کرد پدر خوبی باشه.ولی قهر میکرد.لوس میکرد .تعادل نداشت .واسه همین اوضاعم شد نیمه شنوا بودن ...خواهش میکنم حتما بچه بیار..اگر اوضاع تون بد بود بچه بیار‌.من یک داداش و خواهر دارم .بابام در یدیم پول نداشت .الان که پول نداره .همه چی داریم .کمبود خواهر برادر دارم .یک برادر کمه یک خواهر.خودمون سه بچه ایم .مادربزرگم هفت تا بچه داره .یکیش مرده .شش تا مانده .حس تنهایی میکنه .خاله ام دو تا داشت یکیش رفت خارج .شدیدا افسردس.

ابجیم سه قلو هشت ساله داره.دوربرش شلوغه .ولی خودش گفته چهارمی را بیارم باید پسر باشه ..سه تا کمه .خیلی کمه ...شوهرش بهش اداره مواد غذایی میدهند...شما خدا بهت چند تا بچه بده ...خواهر هزار تا بچه بیاری بازم کمه ....مجردم .میخواهم دارو بخورم .دوبار زایمان دوقلو باشه.

😐😐😐شما برو خودتو دکتر نشون بده

بعدشم یه جوری میگی خودتو ب دکتر نشون بده ک یه لحظه فک کردم نوشتم برو با سیخ داغ تمام بدنشو بسوزون😂 نه من گفتم همون لحظه وقتی بچه داره بی اجترامی میکنه باید مغزشو با یه تنبیه فیزیکی کوچک (چون خودشم از همون روش استفاده کرده ) شرطی کنی

آره من باید برم خودمو ب دکتر نشون بدم ولی دارم تو این دنیا زندگی میکنم و دارم میبینم روز ب روز بچه ها با این حرفا دارن پرو تر میشن و اصلا حرمت نگه نمیدارن

اگه این کار انجام نشه بزرگ شد هر کاری دلش بخواد انجام میده دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره باید متوجه ا ...

چند ساعت که درست نیست .فوقش پنج دقیقه .مادر میتونه حرف بی منطق بچه ش را گوش نکنه .ولی قهر پند ساعته چند روزه  وایی چند روزه دیگه بده .....خیلی بده....من کم کم ز پدرم بدم اومد .قهر یاد گرفتم.

چند ساعت که درست نیست .فوقش پنج دقیقه .مادر میتونه حرف بی منطق بچه ش را گوش نکنه .ولی قهر پند ساعته ...

اصلا مغزم کشش نداره خیلی بهم ریختم الان لرز دارم انقدر سردمه لباس ضخیم پوشیدم و رفتم زیرپتو

آدم معقتدی هستید؟میدونید کسایی ک تجربه نزدیک ب مرگ داشتن بعضیاشون چقد توبیخ شدن و شکنجه شدن بخاطر ی ...

من آدم معتقد نیستم

ولی من ک نگفتم بچه رو بگیر سیاه و کبود کنید میگم وقتی خودش دیگه ب سمت شما حمله ور میشه باید ب همون طریق بهش پاسخ داده بشه تا مغزش شرطی بشه

حالا شما قبول دارین قبلا بچه ها خیلی مودب بودن(البته تو سری خور هم بودن ک این خوب نبود نتیجه تنبیه بیش اندازه بود) اما بچه های الان یه مشت بچه تخس بی تربیت شدن؟ بخاطر چیه؟!

گاهی وقتا ن همیشه فقط تو این مواقع ک بچه بی احترامی میکنه از مدل فیزیکیش باید همونطور باهاش رفتار بشه اما ن تنبیه فیزیکی سخت یه تنبیه ساده مثلا حالا تو مثال استارتر خب سیلی نه ولی دیگه یه داد باید سر بچه میزد یا نه؟

مادر بحثش فرق میکنه کسی از مادر ناراحت نمیشه منظور منم فقط برای مدت کوتاه چند ساعته بود

کی گفته بچه از مادر ناراحت نمیشه شما تو کدوم جهان موازی هستید ک جدال و دشمنی بچها و والدین رو ندیدین؟ تو همین سایت شاید صدها نفر هستن ک با تک تک سلولاشون از مادرشون متنفرن حالا ب هردلیل معقول و غیر معقول. 

احساس نادیده گرفته شدن یلحظه اتفاق میوفته لازم نیس چندساعت سپری شه. مادر بعنوان بزرگتر بابد شرایطو مدیریت کنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡