2777
2789
عنوان

از دخترم خیلییی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 131 پست
یا خدا یعنی شما از مادرت تو این مدت کینه گرفتی تو دلت😂

اولا ک روابط عاطفی من ب خودم مربوطه ن جنابعالی

دوما هرکی از متد های نفیس تربیتی شما انتقاد کنه ینی خودش همون مشکلو داره؟ 

من هم متخصص نیستم اما به اندازه یه مادر دنبال آموزش هستم تا بچه بیمار و عقده ای تربیت نکنم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه قهره چند ساعته اتفاقی نمیوفته

باشه حرفتون درست حرفای بعدیتونم درست ریپ نزنید دیگه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا این کامنت منو تا آخر بخون عزیزم اتفاقا گاهی باید بچه کتک بخوره چرا؟ تنبیه میشه بعدشم سیلی تنبی ...

عزیزم اول اینکه یه سیلی ک خوبه، گاهی یه تشر بیجا و بی موقع تا ساااالها تو ذهن بچه حک میشه. شما بهتون چک بزنن ریکشنتون چیه؟ یا دو تا نرو ماده طرفو مهمون میکنی یا اگ زورت نرسه پرخاش میکنی اگه بازم نتونی، تخم نفرت تو دلت کاشه میشه. بخدا بچه هم همینه. من نمیگم ب بچه باج بدیم نمیگم درمقابل بی ادبی ریلکس باشیم میگم روش درست رو پیش بریم با جدیت حرف بزنیم موقعی ک میزنه باید دستاشو بگیری نگا کنی و نباید کسیو زد. راه های زیادی برای کنترل بچه هس ولی کتک. فک میکنم بدترین راهه. همین قدیمیا انقد بچرو میزدن احترام اجباری میخریدن برای همینه ی نسل با کلکسیون بیماری های روانی تو کشور زندگی میکنه

اولا ک روابط عاطفی من ب خودم مربوطه ن جنابعالی دوما هرکی از متد های نفیس تربیتی شما انتقاد کنه ینی ...

شما از طرز رفتارت معلومه مشکل داری اول بهتره رو خودت کار کنی بچه بماند

عزیزم اول اینکه یه سیلی ک خوبه، گاهی یه تشر بیجا و بی موقع تا ساااالها تو ذهن بچه حک میشه. شما بهتون ...

آره درسته حالا ک فک میکنم حرف من اصلا درست نبود...

والا نه من بچه دارم نه از تربیت بچه چیزی میدونم اینجا اظهار نظرمم اشتباه بود حالا ک فک میکنم....

ولی فقط میدونم نباید در مقابل بچه ها ضعف نشون بدیم و ملایمت زیاد کار دستمون میده ک البته داده

اقااااا منکه باردارم این چیزارو دیدم ترسیدم ک نکنه بچم روم دست بلند بکنه🤕🥴

ول کن بابا .میزنند .من خواهرزاده هام به مادرشون میگفتند شاش و ....اینقدر میزنند .هشت ساله .اند.بچه ها ی خوبی هستند.طفلکی ها ذاتا عصبی هستند.ولی مامانشون سعی میکنه مودب بار بیاره.مثلا من گفتم درس شما را بلد نیستم .به جای اینکه بیان خانه ما بازی کنند .با اسباب بازی عروسک بازی چیزای بیهوده .سه دفتر میارند .به هم دیکته میگند.ریاضی درس میدهند.بعد اصول و قوانین مدرسه را میگند.درس   املا یاد میدهند.ریاضیات و شیوه جدید مدرسه عوض شده یاد میدهند..بچه تک بچه باشه خیلی بی تربیت بار میاد..دو بچه باشه کمه .سه بچه هم کمه .چهار تا کمه پنج تا خوبه ....پنج بچه تربیتش عالیه ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

باشه شما راست میگی تو جهان خودت باش

اره شک نکن

الحمدلله منطقم سرتون نمیشه

شما از طرز رفتارت معلومه مشکل داری اول بهتره رو خودت کار کنی بچه بماند

باز خوبه من چارتا مطلب من باب روانشناسی کودک میخونم اگر هم جایی مشکل داشته باشم دنبال رفعشم، شما چی خودتو علامه میدونی؟! متد تربیتی خودتو آوردی وسط بعد ب دیگران خورده میگیری؟😂

حتما پیش روان شناس برید عصبی هستید رو بچتون تاثیر نزاره 

شما غصه بچه منو نخورید. اونی ک نیاز داره ترمای کودکیشو رفع و رجوع کنه شمایی گویا زیاد باهاتون قهر میکردن ک اینو ی شیوه درست میدونید

مشکل از تو بوده نه پدرت 

انقد ادب و فهمت کمه نمیتونی با خودم مقابله کنی؟ غلط میکنی اسم پدر منو میاری وسط بیشعور کج فهم

آره درسته حالا ک فک میکنم حرف من اصلا درست نبود... والا نه من بچه دارم نه از تربیت بچه چیزی میدونم ...

فداسرت گلم منم مجرد بودم تصورات اشتباهی درمورد روش درست تعامل با بچه داشتم. میدونی گاهی یسری چیزا رو موقعی یاد میگیری، ک تجربه کرده باشی.

صد البته بی تفاوتی ینی این کار تو زشت نیست عیب نیست منم ناراحت نمیشم ادامه بده. من کسایی رو ذیدم با بی محلی یه بچه کابوسی تربیت کردن ک همه ازش عاصی ان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز