2777
2789
عنوان

زدم تو گوشش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 23 پست

شما ی سیلی زدی اونم فقط نگات کرد؟؟؟عکس العملی حرفی حرکتی؟

شما که میدونی دارچین دوس نداره خوب نباید استفاده کنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
به نظرم که گارد تو پایین نیار😂یکم حساب ببره و یه حالت شوخی بده بهش عوضش شب شام خوب درست کن

اگه بر عکس بود هم همینو می‌گفتید ؟یا می‌گفتید چه شوهر بدی داری!

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای منم یبار شوهرمو زدم وقتی یادش میوفتم حتی از خودم خجالت میکشم تازه یادم میاد بیچاره هیچ کاری نمیکرد فقط میخاست آرومم کنه محکم بغلم گرفته بود من وحشی شده بودم اصن دست خودم نبود یادش میوفتم خیلی دلم براش میسوزه

تنها راهش اینه ک مستقیما بری معذرت خواهی کنی و دیگه هم دارچین نزنی ب غذاهات ....خوبه اونم تلافی کنه شما از ی کاری بدت بیاد و بگه من عادت دارم و یکی هم بزنه زیرگوشت😑 یادبگیر خودتو کنترل کنی وگرنه ی روزهم چنان میزنتت ک نتونی کاری کنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه بر عکس بود هم همینو می‌گفتید ؟یا می‌گفتید چه شوهر بدی داری!

بستگی داره خب یه زن همون موقع بروز میده ناراحتی شو ولی اون آقا به حالت قهر رفته تو اتاق اگه خیلی ناراحت شده که لازمه عذرخواهی کنه ولی اگه پتانسیل اش وجود داره میشه به حالت خنده و شوخی جمع اش کرد علاوه بر توضیح اینکه من با عشق برات غذا درست کردم اینا و عوضش شب شام خوبی درست کنه من غیر این چیزی نگفتم