2777
2789
عنوان

زدم تو گوشش😐

527 بازدید | 23 پست

امروز نهار زرشک پلو داشتیم بعد من عادت دارم همیشه  کلی دارچین و ادویه جات بریزم داخلش ریختم بعد شوهرم از سرکار اومد خیلیم گشنه بود نشستیم بخوریم که یهو طعم دارچین و حس کرد چون اصلا اصلا دارچین دوست نداره و نفرت داره ازش بعد گفت نمی‌خورم منم باکلی زحمت درسش کرده بودم با کلی عشق گفت نمی‌خورم که نمی‌خورم خلاصه دعوامون شد برگشت گفت این چند روزه غذاهات اصلا خوشمزه نمیشه بزور میخورم منم دست خودم نبود یه چک زدم تو گوشش 😂طفلک هنگ کرده بود  چیزی نگفت اعتراضم نکرد خیلی بهم برخورد آخه من باکلی زحمت هروز غدا درست میکنم که اون اینو بگه شوهرم اکثرا همیشه باهم مهربونه و تاحالا دست روم بلند نکرده من همیشه سرش داد میزنم و‌چک زدن بار اولم بود الان قهر کرده رفته اتاق خوابیده چیکار کنم بنظرتون؟

ازدواج اینستاگرامی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدن رو براش عادی نکن 

سردی بینتون به وجود نیار 

میدونی دارچین دوست نداره بازم میریزی؟؟ چکم میزنی که نمیخوره؟؟ نامادریشی مگه؟

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

کار تو اشتباه بوده 

عادت دارم که نشد حرف باید ببینی مزاج اون هم چی هست بعد غذا درست کنی 

بنده خدا از سرکار اومده عوض خسته نباشید و همدردی کردن اینجوری رفتار کردی 

یا برو از دلش در بیار با دلبری یا اینکه فردا اومد براش یه غذای خیلی خوشمزه درست کن و سوپرایزش کن خوشحال بشه

وقتی میدونی دارچین دوست داره چرا تو غذا می‌ریزی که زحمت خودتو هدر بدی؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شوهرتو میزنی؟حالا اگه اون بدبخت داد میزد سرت بیچارش میکردی یکم خود دار باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

توکه میدونستی دارچین دوست نداره واسه چی باعشق کلی ریختی تو غذا؟!🙄

زدی تو گوشش بعد میخندی؟

ماشالا بهت

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎