2777
2789
عنوان

بهم فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 47 پست
کات نمیکنم چون همو خیلی دوس داریم😢فحش متقابل نمیتونم بدم چون سیده😢 بی محلی رو هستم اگ بتونم😢

خندم گرفت ایشون سید هستن میتونن فحش بدن شما معمولی هستین کظم غیظ میکنید

خدایا لطفا بگو کی ظهور میکنی 

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرجتو میده؟ نون خانوادتو میده؟ بهش مدیونی؟ که ازش حساب میبری سید بودنو بذار کنار (گیریم که پدر او بود فاصل از پدر اون را چه حاصل)😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بیرون رفته بودم بهش خبرندادم نگفتم کجام

🤣🤣🤣🤣😐😐

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

ما هم دعوا کردیم

بنده خدا داغ کرد میگه از بس رو دادم بهت سوارم شدی با من اینجوری حرف نزن😂آخه هر چی میگه که بهم برمیخوره میگیرمش میگه گ و ه خ و ر د م🤣الهی بگردم واسه پسرم

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
اگه قصدت ادامه رابطه ست نزار دیگه کار به بی احترامی برسه هیچچچچ وقت خودتو اینقدر پایین نیار که بهت ...

اللن بهش چیزی نگم ک من ب حرمت سید بودنت فحشوبرنگردوندم بهت؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

دوست عزیز واقعا خوبه برای خودمون احترام قائل بشیم

من چند ساله ازدواج کردم همسرم تا بحال کوچکترین بی احترامی بهم نکرده

یه وقتایی بعضی چیزا رو بهش نگفتم یا کارهایی انجام دادم که مطابق میلش نبوده با این حال همیشه ادب و شخصیت خودش رو حفظ کرده چه دوره دوستیمون، چه نامزدی، چه بعد ازدواج

کات نمیکنم چون همو خیلی دوس داریم😢فحش متقابل نمیتونم بدم چون سیده😢 بی محلی رو هستم اگ بتونم😢

تو به سید بودنش چیکار داری بهت گفته حیوون واسه خودت ارزش قائل شو ...سرد شو باهاش

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

به اون چه

والا من زنداییام به داییام یا خاله هام به شوهرشون نمیگن کجان

خیلی وقتا میشه میریم مهمونی اصلا نمیفهمن یا زنگ میزنن میفهمن اونجایمم😐😐😐😐

از حالا پروش نکن

اللن بهش چیزی نگم ک من ب حرمت سید بودنت فحشوبرنگردوندم بهت؟؟

نه بابا

سکوتت بهترین جوابه

ولیاز من به تو نصیحت دوست پ*سرت یا شوهرت میخوای احترامت بزارن همیشه یه طوری رفتار کن که روشون نشه فحشت بدن الان متوجه نمیشی ولی بعدها میفهمی چقدر احترام گذاشتن بهت مهمه

تو به سید بودنش چیکار داری بهت گفته حیوون واسه خودت ارزش قائل شو ...سرد شو باهاش

چی بگم بهش الان؟ ک بفهمه از همون فحشش ناراحت شدم؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹