2777
2789
عنوان

بهم فحش داد

633 بازدید | 47 پست

وسط دعوا با دو..س پسرم که حق با اونم بود دعوا کردیم صداشوبرد بالا برای اولین بار بهم گفت حیوون

چیکار کنم باهاش؟؟ فقط نگین کات کن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

میگفتی حیوون جد و آبادته باید یه چی میگفتی دیگه نگو که سکوت کردییییییی!!!!

اره چون حق بااون بود فقط ساکت بودم ک دعواهاشو بکنه تموم شه

اولین بار بود اینو گف و انقد داغ کرده بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اگه بهت بگم کات نکن بگم مثلا چکار گنی؟ فقط بخاطر همین این فحشو بهت داده؟ باشه کات نمیکنی حداقل ...

کات نمیکنم چون همو خیلی دوس داریم😢فحش متقابل نمیتونم بدم چون سیده😢 بی محلی رو هستم اگ بتونم😢

کات نمیکنم چون همو خیلی دوس داریم😢فحش متقابل نمیتونم بدم چون سیده😢 بی محلی رو هستم اگ بتونم😢

سید چه ربطی داره اخه

معلومه قشنگ سنت خیلی کمه

دختر از این جدا شی یه مدت زمان بگذره با ادمای بهتری اشنا میشی ولی اروم باش میدونم سخته جدایی برات حتی تصورش

اما واقعا سعی کن یه مدت قهر کنی

سید چه ربطی داره اخه معلومه قشنگ سنت خیلی کمه دختر از این جدا شی یه مدت زمان بگذره با ادمای بهتری ...

نه واقعا سخته جدایی😢سنمم کم نیس..جرمت سید بودنشونگهداشتم 

الان بهش هیچی نگم ک من به احترام سید بودنت و اینا فحش و برنگردوندم بهت؟چی بگم؟ 

نامزدعقدکردشی توقع داره هرجامیری خبربدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖