2789
عنوان

حمله پانیک

277 بازدید | 43 پست

دیشب که اومدم زود بخوابم چند دقیقه دراز کشیدم هی داشتم فکر میکردم بعد نمیدونم یهو چیشد حتی به چیزای ترسناک هم فکر نکردم یهو حمله پانیک بهم دست داد چنان ترسیدم که گفتم الان میمیمرم بعدش سریع رفتم یکم آب پخ پاشیدم رو خودم حالم بهتر شد ولی انگار افسردگی گرفتم از امروز ک از خواب بلند شدم همش به چیزای بیخود فکر میکنم اینکه من واقعی هستم یا اصلا واقعیت یعنی چی؟ میخوامم که هر کاری کنم اصلا تمرکز ندارم الان مورچه چند تا اومده بود رو لباسم نشستم گریه کردم انگار ترسیده بودم احساس میکنم از محیط جدا شدم باید چیکار کنم😭

وااااای چقدر این روزا همش همه دچار این حمله میشن

حمله اضطراب هم زیاد می بینم تاپیک میزنن

چه خبر واقعا چرا اینطوری شدیم😭

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااااای چقدر این روزا همش همه دچار این حمله میشن حمله اضطراب هم زیاد می بینم تاپیک میزنن چه خبر وا ...

دقیقا منم به این فکر میکنم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

یکم مدیتیشن بکن

توی یوتوب ویدیوش هست 

یه موزیک آروم بزار و روی دم و بازدمت تمرکز کن

ریتم تنفست رو با آرامش تنظیم کنی بهتر میشی

سعی کن یه فکر دلخواه پیدا کنی موقع تمرکز روی تنفست به اونم فکر کنی 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

وااااای چقدر این روزا همش همه دچار این حمله میشن حمله اضطراب هم زیاد می بینم تاپیک میزنن چه خبر وا ...

من از سال قبل اینجوری بودم به هیچکس هم نگفتم بدترین سال زندگیم بود تاثیرش تا امسال هم اومده دیروز دوباره اومد سراغم انگار مثلا پریروز اینا که نداشتم یک ماه گذشته

دقیقا منم به این فکر میکنم

عزیزمممممم

امضات رو خوندم انگار صدایی از قلبت بود که شنیدم برای امضات دعا کردم میشه تو هم برای من دعا کنی خدا حاجت هامو بده

عزیزمممممم امضات رو خوندم انگار صدایی از قلبت بود که شنیدم برای امضات دعا کردم میشه تو هم برای من د ...

حتما گلم...دعا میکنم ...مرسی عزیزم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

منم همینم یه ماهی هست اینطوری هستم..منم بعد حملیه ی پنیک اینطوری شدم..بهش میگن مسخ

من خیلی زیاد ترسو شدم..از همه چی میترسم..حمله های پنیکم حدیدا همینطوریه که من کیم چیم  یهو بدنم یخ میکنه..

دیرپز رفتم دکتر ودارو دادهدامیدوارم خوب بشم  چون شرایط سختیه واقعا

من از سال قبل اینجوری بودم به هیچکس هم نگفتم بدترین سال زندگیم بود تاثیرش تا امسال هم اومده دیروز دو ...

دکتر برو حتما