2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 43 پست
منم همینم..کاش زودتر خوب بشیم.. من دیروز دکتر رفتم...شما نرفتین؟  قبلا هم اینطوری بودین؟؟& ...

آره واقعا❤

نه هنوز فعلا درگیر درس و اینا بودم قسمت بشه میرم

آره پارسال اینطوری میشدم اولین بار خیلی ترسیده بودم ولی بعد که شناخت پیدا کردم میتونم کنار بیام فقط نباید بهش فکر کرد، هر چی بیشتر بهش فکر کنی سخت تر میشه

آره واقعا❤ نه هنوز فعلا درگیر درس و اینا بودم قسمت بشه میرم آره پارسال اینطوری میشدم اولین بار خیل ...

یعنی چی شناخت پیدا کردین؟ 

پارسال چقدر درگیرش بودین؟ 

با دارو خوب شذین؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی شناخت پیدا کردین؟  پارسال چقدر درگیرش بودین؟  با دارو خوب شذین؟

خب من اول در جریان نبودم چیه بعد به مامانم گفتم مامانم گفت ممکنه از تیروئید باشه ، فکر کنم تیروئید هم دارم چون هم مامانم هم بابام داشتن قبلا

پارسال تقریبا شش هفت ماه پاییز و زمستون درگیرش بودم هفته ای یه بار مخصوصا شب  اینجوری میشدم دارو هم مصرف نکردم فقط یکم تنفس صحیح و مدیتیشن و اینا اینجام دادم بهتر شدم دیگه سراغم نیومد،

تو تاپیکا گفتی استرسی هستی نترس چیز خاصی نیست و یه حمله عصبی هست مغز فکر میکنه اتفاق بدی افتاده در صورتی که اصلا هیچ چیزی نشده و فقط ی واکنش مغزته ، ممکنه از تیروئید باشه و ترس هایی که از قبل تو وجودت مونده

خب من اول در جریان نبودم چیه بعد به مامانم گفتم مامانم گفت ممکنه از تیروئید باشه ، فکر کنم تیروئید ه ...

منم تیروییدم خیلی کم کاره..

من منظورم این افکار هست که میکی من کیم یا چی ام..

با اینا چطور کنار میای؟؟ 

منم تیروییدم خیلی کم کاره.. من منظورم این افکار هست که میکی من کیم یا چی ام.. با اینا چطور کنار ...

پس از تیروئید باید یه فکری به حال تیرویید بکنی ، برای من اونقدر نیست که ندونم کیم چیم باید خواستو پرت کنی به یه چیزی و بگی همه ی اینا مشخصه و فقط یک مشکله که باعث شده به این فکر بیفتم و چیزی عجیب نیست

برام دعا کن عزیزم برای من یکم شدیده..کلا درگیرم

الهی هر چی زودتر حل بشه گلم🤲🏻

من فقط تا حدودی درک میکنم شدیدا حس نکردم فقط میدونم چقدر میتونه برای آدم ناخوشایند باشه اما بخدا توکل کن آروم میشی برو جلو آینه با خودت تکرار کن این فقط یه حملست و تو هیچ چیز بدی قرار نیست پیش بیاد،  من هم گذروندم این روزارو ولی الان اینجام و دارم مینویسم یه مشکلیه که میتونه برای خیلیا پیش بیاد امیدوارم هر کسی گرفتار این مشکل شد معجزه بشه براش و رفع بشه

الهی هر چی زودتر حل بشه گلم🤲🏻 من فقط تا حدودی درک میکنم شدیدا حس نکردم فقط میدونم چقدر میتونه برا ...

ممنون گلم مشکل اینه نمیتونم اینه نگاه کنم  میترسم😞

وقتی حواسم پرت میشه یکم حالم بهتر میشه

ممنون گلم مشکل اینه نمیتونم اینه نگاه کنم  میترسم😞 وقتی حواسم پرت میشه یکم حالم بهتر میشه

خب پس شدیده باید دکتر بری اینجوری که سخته ادامه دادن

چند سالته؟؟ اگه نوجوونی حتما به پدر مادرت در میان بزار

خب پس شدیده باید دکتر بری اینجوری که سخته ادامه دادن چند سالته؟؟ اگه نوجوونی حتما به پدر مادرت در م ...

33 سالمه عزیرم بچه دارم..خانواذم میدونن..دارم دارو مصرف میکنم انشاالله اثر بذاره

33 سالمه عزیرم بچه دارم..خانواذم میدونن..دارم دارو مصرف میکنم انشاالله اثر بذاره

آهاا گفتم شاید همسن من باشی😅

ایشالا که تاثیر میزاره بتونی به زندگی عادی برگردی سایت هم بالای سر بچه باشه

برای منم دعا کن لطفا درسته شدید نیست ولی بعضی موقع ها قاطی میکنم همین الان دو شب داشتم زندگیمو میکردم یهو یه چیزی گفت واقعیت یعنی چی؟ و هزار تا فکر چرت دیگه امیدوارم خوب بشم😔

آهاا گفتم شاید همسن من باشی😅 ایشالا که تاثیر میزاره بتونی به زندگی عادی برگردی سایت هم بالای سر بچ ...

انشاالله..امیدوارم شما هم خوب بشین..

اره واقعا حس خیلی اذیت کننده ایه..انشاالله همه ی مریضا شفا پیدا کنن