2777
2789

اگه تو خونه ورزش نمیکنی اره ارزش داره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فضاش خوبه اره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
600زیاده بنظر من ، اما اگه جای دیگه مناسبتر سراغ نداری همینو برو‌ ورزشتو ول نکن

سری قبل یجا دیگه رفتم اصلا دستگاه و ... زیاد نداشت😑مرسی عزیزم برم باشگاه های دیگه سر بزنم اگه اوکی نبود همینو میرم 

:)
سری قبل یجا دیگه رفتم اصلا دستگاه و ... زیاد نداشت😑مرسی عزیزم برم باشگاه های دیگه سر بزنم اگه اوکی ...

باشگاه ما هم300بود دقیقا یهو کردش 550فکر کنم اما همه اعنراض کردن و ماه بعد اکثرا ثبت نام نکردن بعد دیگه کرد 400