2777
2789

به نظرم الکیه چون هم هرینه آزمون زیاده هم اینکه نشون دادن که میخوان دوره ثبت نام کنید و نزدیک ۷۰۰ پول بگیرن

یه خبری هم بود که ظاهرا کلا سازمان سنجش از اینا شاکیه چون میخوان خودشونو مرتبط به سازمان سنجش نشون بدن درحالی که نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مطمئن شدم الکیه چون تو صفحه ۸ نظرات یه سری تبلیغاتی الکی اومدن تبلیغ کردن،دیگه این روش ها قدیمی شده ( با تشکر از آقای ایکس ....)😏

یهو سر و کله شون پیدا شده که هم حقوقش خوبه و هم کار دارن،تازه یکی گفته اگه قبول نشین به آموزشش هم می ارزه ،دقیقا چه ارزشی داره اون مدرک؟؟؟؟؟؟؟داری زمینه سازی میکنی که مردم پول بدن استخدام هم نشن الکی میگی مدرک بگیری کافیه😏😒همین نظر ثابت کرد قرار نیست کسی استخدام بشه

سلام بچه ها من دوره رو خریداری کردم (۶۸۰ هزار تومن) اگه کسی مایله میتونم باهاش شریک شم و هزینه شو تقسیم کنیم.

اگه تمایل داشتین به این آیدی تلگرام پیام بدین : @Aswda80914

سلام دوستان.

من ثبت نام کردم و دوره ی تربیت مشاور رو خریدم از سایت سنجش، اگه کسی خواست میتونه بهم تو تلگرام پیام بده،

پولشو تقسیم میکنیم و من تمام ویدیوها و جزوه رو میفرستم و شما فقط لازمه تو آزمونش ثبت نام کنید.

اینجوری تو هزینه هامونم صرفه جویی میشه♡

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

آیدی تلگرامم : Miss_Gloriaa

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

طلسم ناامیدی تو قلب من شکسته 🦋
من پارسال شرکت کرده بودم تو دوره وآزمونشون، البته حضوری بود اونموقع. دوره خوب بود، تو آزمون هم قبول ...

خواهش میکنم جواب بده حقوقش همونی بود که قول دادن؟؟درکل چطور بود؟؟آزمون سخت بود یا راحت؟؟

سلام دوستان

با توجه به اینکه سوالات امتحانی که روز ۲۷ ام برگزار شد بر اساس همین فیلم ها و جزوات دوره بود، اون دسته از دوستانی که دوره رو نداشتن و احتمال میدن قبول نمیشن و قصد دارن برای آزمون مرحله دوم آماده شن، من همچنان میتونم دوره رو + فایل پی دی اف خلاصه کتاب جرالد کوری که در فیلم هاشون تدریس کردن ولی فایلشو در سایتشون قرار ندادن رو در اختیارشون قرار بدم.

اگه تمایل داشتین لطفا به آیدی تلگرام @Yassswe پیام بدین.

سلام دوستان با توجه به اینکه سوالات امتحانی که روز ۲۷ ام برگزار شد بر اساس همین فیلم ها و جزوات ...

سوالاشون از جزوه هاشون نبود 60درصد از جزوه بود بقیه اش هم از دو تا یا سه تا فیلم بود که جزوه شو نداده بودن و در این مورد بنظرم خیلی کم کار بودن

استخدام بنیاد سنجش کلاهبرداری محض بود من قبول شدم ولی هرگز به مصاحبه دعوت نکردن از صفحه اینستاگرام هم منو بلاک کردن چون کامنت میذاشتم که کی قراره مصاحبه بدیم ،پول گرفتن ازمون بابتش یه دوره مشاوره مزخرف دادن استخدامی درکار نبود گلباز دروغ گفت 

سلام برای من هم اومده من ثبت نام کردم منم دوسال پیش کنکور دادم دتبه ام افتضاح شد ۴۵ هزاااار

سلام نتیجه ای هم داشت؟امسال برای من پیامکش اومده خواستم ببینم ثبت نام کنم یا الکیه