2777
2789
سوالاشون از جزوه هاشون نبود 60درصد از جزوه بود بقیه اش هم از دو تا یا سه تا فیلم بود که جزوه شو نداد ...

سلام نتیجه ای هم داشت؟امسال برای من پیامکش اومده خواستم ببینم ثبت نام کنم یا الکیه

سلام نتیجه ای هم داشت؟امسال برای من پیامکش اومده خواستم ببینم ثبت نام کنم یا الکیه

سلام شما روی لینکش زدین؟؟؟

اژ چه شماره ای براتون پیامک اومد؟

متن پیامک این بود؟؟؟؟(اسمت و فامیلیت رو نوشته عزیز‌.. فرصت استثنایی استخدام در موسسه بنیادسنجش به عنوان مشاور تحصیلی برای شما.....حقوق ۲۰ +بیمه)

برای خواهر منم پیامک اومد زد رو لینک گفت شماره تلفن و اسم و فامیل و محل زندگی رو وارد کن 

ما وارد نکردیم

شما چیکارکردی؟؟

هک نمیکنن آیا؟؟؟

اگه زدی روی لینک لطفا بگو 

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما روی لینکش زدین؟؟؟اژ چه شماره ای براتون پیامک اومد؟متن پیامک این بود؟؟؟؟(اسمت و فامیلیت رو ن ...

سلام گلم من دیشب روی لینک زدم و خود به خود وارد صفحه اپارت شدم که لایو بود و در مورد دوره توضیح میداد و خیلی هم تأکید داشت که اگه پول بدیم قطعا تو ازمون قبول میشیم و ۷۸۰ هزار تومان هم پول ازمون و دوره مشاوره بود...

منم اومدم تحقیق کنم ببینم چی به چیه چون تو لایو گفت تا اخر امشب وقت ثبت نام و واریز وجه داریم....

سلام شما روی لینکش زدین؟؟؟اژ چه شماره ای براتون پیامک اومد؟متن پیامک این بود؟؟؟؟(اسمت و فامیلیت رو ن ...

من روی لینک زدم هک و اینا نیست طبق این چیزایی که واسه سال ۱۴۰۲ بود تو این تاپیک خوندم کلاهبرداریه و شغل به درد بخوری نیست...منم دوس داشتم شانسمو امتحان کنم ولی الان دو به شک شدم چون دقیقا همون سال ۱۴۰۲ سنجش بیانیه داد که این استخدام مشاور ها کلاهبرداری بوده خبرشو رفتم خوندم الان

سلام گلم من دیشب روی لینک زدم و خود به خود وارد صفحه اپارت شدم که لایو بود و در مورد دوره توضیح میدا ...

نه نکن 

۴۶۰ تومن مارو خوردن 

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

من روی لینک زدم هک و اینا نیست طبق این چیزایی که واسه سال ۱۴۰۲ بود تو این تاپیک خوندم کلاهبرداریه و ...

من زدم 

۴۶۰ تومن خوردن

برای آبجیم بود

سلام برای من هم اومده من ثبت نام کردم منم دوسال پیش کنکور دادم دتبه ام افتضاح شد ۴۵ هزاااار

سلام عزیزم شما استخدام شدید چطور بود راضی بودید

من خاستم ثبت نام کنم اما با نظر بعضی دوستان مردد شدم میشه نظرتونو بگید لطفاً 

بچه ها من دوره استخدام مشاوره سنجش رو (680 هزارتومن )خریدم اگه کسی میخواد پیام بده باهم استفاده کنیم ...

سلام عزیزم شما ثبت نام کردید ؟ استخدام شدید میشه لطفاً نظرتونو بگید آخه با توجه ب حرف دوستان شک کردم ک ثبت نام کنم یا ن

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🙋‍♀🙂سلام دوستان.من دیروز ثبت نام کردم و دوره ی تربیت مشاور رو خریدم از سای ...

سلام عزیزم شما ثبت نام کردید استخدام شدید آخه میخاستم ثبت نام کنم ولی با حرف دوستان شک کردم میشه نظرتونو بگید 

منم ثبت نام کردم البته با اصرار شدید پدر و مادرم چون پیامک براشون ارسال شده بود اونم ساعت ۵ صبح . ان ...

سلام عزیزم شما ثبت نام کردید استخدام شدید میشه لطفاً نظرتونو بگید راست بوده یا دروغ