2777
2789
عنوان

مسخ شخصیت

271 بازدید | 28 پست

لطفا کسایی که داشتن و خوب شدن یا کنترل شده بیان بگن چیکار کردن خوب شدن..علایمتون چی بود؟؟ 

اگه کسی حالش بدتر شده لطفا چیزی نگه من خیلی استرسیم حالم خراب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنترلش کردم 

ولی اضطراب و ترس وحشت بیاد ‌ مجددا میشم

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
چطوری کنترل میکنی؟  من با دارو فعلا بهترم

اگ تو موقعیت اضطراب زا تنش قراز بگیرم میشم . اگ خیلی بی نهایت بترسم . کم شده . ولی  خیلی داغونه ‌ انگار دنیا حدیده حس می کنی رفتی جایی دیگ دور برتو نمیشناسی . توصیفش برام سخته. 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اگ تو موقعیت اضطراب زا تنش قراز بگیرم میشم . اگ خیلی بی نهایت بترسم . کم شده . ولی  خیلی داغونه ...

منمم همینطورم..دو سه ماهی هست...دقیقا با ترس و اضطراب بدتر میشه..

من حتی تو اینه نگاه نمیکنم..از خودم از همه مینرسم..بعضی وقتا میگم نکنه من ادم نیستم😞😞

منمم همینطورم..دو سه ماهی هست...دقیقا با ترس و اضطراب بدتر میشه.. من حتی تو اینه نگاه نمیکنم..از خو ...

من دوستم فوت کرد . از پارسال خرداد دچار پنیک اتک شدم . هزاری ازمایش دادم . تا بالاخره فهمیدم پنیک بیماری ترس وحشت

دکترا همه گفتن سالمی .قلب عروق رفتم تیروئید غدد رفتم اکد تست ورزش ازمایش هورمونی ...

اخرم متوجه شدم پنیک . روزای اول یعنی خرداد تا آذر پارسال بدترین روزا رو داشتم حالم خیلی بد میشد . رفتم دکتر  بهم اسنترا کلی دارو داد . خوردم بدتر شدم . قطع کردم . سعی کردم برم تفریح  حواسمو پرت کنم  تا اینک کمتر شد .الانم هر وقت تو شدایط اضطراب قرار بگیرم . حالم بد میشه

من دوستم فوت کرد . از پارسال خرداد دچار پنیک اتک شدم . هزاری ازمایش دادم . تا بالاخره فهمیدم پنیک بی ...

منم انقدر دکتر رفتم..

اسنترا حال منم بد کرد..الان پاروکستین میخورم خوبه..کمی بهترم...منم خیلی سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم..اما انکار هی بدتر ویشد..اخه شرایطمم خوب نیس من کدا شدم و بچم کوویکه مدرسه ایه پیش خودمه..نمیتونم هرجایی برم و ازاد باشم به خودم برسم

منمم همینطورم..دو سه ماهی هست...دقیقا با ترس و اضطراب بدتر میشه.. من حتی تو اینه نگاه نمیکنم..از خو ...

ابن مسخ رو احساس می کنم تو دوران  نوجوانی هم دچارش شدم ‌. یادم میاد یکبار سوم راهنمایی بودم . سر سفره شام این حالت شدم ‌ یعنی انگار تو یه دتیای دیگ بودم . همه چی برام عجیب بود. مامانم بابام ‌ بشقاب  غذا  حس بدی بود کلا

سریع زفتم دستشویی چشامو بستم . از اون حالت اومدم بیرون.همین یکبار شد ‌ تا پارسال ک پنیک اتک شدم

منم انقدر دکتر رفتم.. اسنترا حال منم بد کرد..الان پاروکستین میخورم خوبه..کمی بهترم...منم خیلی سعی ک ...

عزیز این دارو ها مصرفش خوب نیست ‌ زیاد استفاده بشه ب کبد کلیه اعضای بدن ادم آسیب میزنه . سعی کن جور دیگ کنترلش کنی.

ابن مسخ رو احساس می کنم تو دوران  نوجوانی هم دچارش شدم ‌. یادم میاد یکبار سوم راهنمایی بودم . س ...

منم بچه بودم دچارش شدم دقیقا یادمه اما به شکل دیگه...مثلا هی اسم یکیو تکرار میکردم میگفتم یعنی این اسمشه؟ یا به قیافه ی یکی دقیق میشدم یطوریم میشد...ولی اونم گذرا   برای همون لحظه بود.. تا اینکه الان اینطوری شدم..

کاش خوب بشیم 😞

عزیز این دارو ها مصرفش خوب نیست ‌ زیاد استفاده بشه ب کبد کلیه اعضای بدن ادم آسیب میزنه . سعی کن جور ...

بخدا انقدر سعی کردم خودم کنترلش کنم دیدم دارم بدتر میشم شرایطمم برای اینکه خودمو سرگرم کنم  جالب نیست..

مجبور شدمبرم سمت قرص..

من بچم مدذسه میره باید حواسم بهش باشه..پدر بالاسرش نیست خودشم حساسه..نمیدونم تو فکر خودم باشم یا بچه؟ 

ولی ورزشکارم و و رزش میکنم مدام..بجز دوسه ماهی که حالم خیلی بد بود