2777
2789
عنوان

مسخ شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
منم بچه بودم دچارش شدم دقیقا یادمه اما به شکل دیگه...مثلا هی اسم یکیو تکرار میکردم میگفتم یعنی این ا ...

والله این بیماری روحی نیاز ب دارو نداره 

با حفظ آرامش و اینک خودتو نشغول کار دیگ ای کنی گردش بیرون ‌ جنگل دریا . مدیتیشن. اهنگ بی کلام ارام بخش گوش کن ‌  هندزفری بزار چشاتو ببند تمرکز کن تو جنگلی یا کنار ساحلی نفس عمیق بکش  اهنگ بی کلام گوش کن  از اینا ک صدای پرنده و جنگل قناری دریا هست...

فورا خوب میشن. اصلا چیزی نیست ک راه حلی نداشته باشه دکترا فقط دارو میدن‌ . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
والله این بیماری روحی نیاز ب دارو نداره  با حفظ آرامش و اینک خودتو نشغول کار دیگ ای کنی ...

همش میترسم دارو رو قطع کنم برگرده..

الانم  کم و بیش میاد سراغم وقتی که خستم یا استرس دارم  یا خودم یه لحظه فکرم میره سمتش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا انقدر سعی کردم خودم کنترلش کنم دیدم دارم بدتر میشم شرایطمم برای اینکه خودمو سرگرم کنم  جال ...

اونایی ک پنیک میشن . هورمون شادی اور دوپامین ‌ خیلی کم شده . مغز بدن رو تهدید می کنه ‌. فکر می کنی قراره اتفاقی بیقته . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
همش میترسم دارو رو قطع کنم برگرده.. الانم  کم و بیش میاد سراغم وقتی که خستم یا استرس دارم  ...

تکرار کن من حالم خوبه چیزیم نیست . حالم کاملا خوبه 

رو ب روی اینه بگو 

کلمات بار مثبت منفی دارن ‌ . مثبت بکار ببری همون میشه .

ابن مسخ رو احساس می کنم تو دوران  نوجوانی هم دچارش شدم ‌. یادم میاد یکبار سوم راهنمایی بودم . س ...

سلام گلم خوبین؟ میگم علایم مسختون چطوریه؟ 

چه حالتی میشی؟ 

من انگار یکم حالم بد شده دوباره😞

سلام گلم خوبین؟ میگم علایم مسختون چطوریه؟  چه حالتی میشی؟  من انگار یکم حالم بد شده دوبا ...

سلام عزیز ببخش من جایی بودم اون لخظه نت نداشتم ‌جوابتو بدم.

مسخ زمانی ک تو خالت تنش استرسی قراز بگیرم میشم. .انگار تو دنیای دیگم ‌ زمان تاریخ  صحبت دیگران برام عجیب اصلا قابل توصیف نیست اون لحظه و فقط ۵ تا ۱۰ دقیقه تو این حالتم 

سلام عزیز ببخش من جایی بودم اون لخظه نت نداشتم ‌جوابتو بدم. مسخ زمانی ک تو خالت تنش استرسی قرا ...

سلام گلم خواهش میکنم..این پنج تا ده دقیقه حمله هست یه مدل حمله ی پنیکه...متاسفانه مال من مدام باهامه😞

سلام گلم خواهش میکنم..این پنج تا ده دقیقه حمله هست یه مدل حمله ی پنیکه...متاسفانه مال من مدام باهامه ...

اره من منظورم اون حالت مسخ هست ۵ تا ۱۰ 

حمله پانیک ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برام زمان میبرد گ مخصوصا اگر اضطراب بشمدبیشترم میشه