2777
2789
عنوان

فوری فوری لطفا فقط کدبانوها

138 بازدید | 15 پست

خورشت قیمه ای ک باگوشت چرخ کرده درست بشه خوب میشه ؟؟؟؟؟گوشتارو قلقلی کنم یاهمینطور بریزم راهنماییم کنین خواهشن

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه با چرخی جالب نمیشه..اگر فقط گوشت چرخی داری قلقلی کن ولی ازاولش نریز داخل قیمه که کوفته ها خیلی آبکی بشه..کوفته زود میپزه.تازه بعضیا همون اندازه که سرخش میکنن دیگه نمیپزن.بعد که خواستم خورشت رو  بخورم میذارم کنار بشقاب خورشت با سیب زمینی سرخ شده

فکرررر نکنم خوب بشه🙄 با مرغ بپزی بهتر میشه. ولی حالا اگه مجبوری، حتما قلقلی کنی هاااااا، همینجوری ...

اره قلقلیش میکنم اخه گوشت تموم کردم 

خیلی خیلی خوشمزه میشه من قلقلی میکنم سرخ میکنم و در نهایت ۱۰ دقیقه میریزم تو قیمه که طعم بگیره من خ ...

پس الان درست میکنم اگه قلقلی کردی چی میزاری طعم بگیره

نه با چرخی جالب نمیشه..اگر فقط گوشت چرخی داری قلقلی کن ولی ازاولش نریز داخل قیمه که کوفته ها خیلی آب ...

ممنونم گلم😍🤩🥰

ببین پیاز رندکن آبشو یکم بگیر ،بعد بریز رو گوشتا،یه قاشق غذاخوری آرد نخود.نمک دارچین فلفل سیاه اگه داری یکم پودر هل و یه قاشق زعفرون دم شده،خوب ورز بده و بدون اینکه تفت بدی بریز تو خورشت اینقدر خوشمزه میشه که نگو 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...