axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان چیکار کنم ... 85 بازدید | 3 پست خستگی مشکلات از تنم بیرون بره بهشون رسیدگی کنم و سعی کنم حلشون کنم ....کمکم کنید لطفا.... اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1402/09/14 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22698 مشکلاتت چین؟همه رو لیست کن. بعد روشهای حلشون رو جلوشون بنویس. بعد کارایی که باید بکنی. بعدم هرکدوم رو این لحظه حال داری انجام بده تا کم کم روی روال بیفتی. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 اول به مغزت ساماندهی بده مدیتیشن کن از استرس دور باش مدیتیشن راجب این موضوع میدونی ؟؟که بزنم نمیدونم دقیقا چه موضوعی رو بزنم و راجبش مدیتیشن کنم ... اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن