2777
2789
عنوان

جاری حسود 😐

4976 بازدید | 14 پست

دو روز پیش رفتم سالن برا ترمیم ناخنام قبل من یه مشتری دیگه زیر دست ناخنکارم بود یه خانم قشنگ و جوون که به شکل خیلی مزحکی سر و گردن و دستاش پر بود از طلاهای سنگین و چیپ و حاج خانومی 

مثلا سه مدل تو گردنی به گردنش بود یکیش از این طوق های گرد خورشیدی قدیمی با یه زنجیر ضخیم و بزرررگ باز یه دونه کوتاه تر شمش بود و یه دونه گردنبند پهن مدل عربی که دهه ۸۰ مد بود جفت دستاش پر بود از النگوهای پهن و باریک رنگ و وارنگ 

میدونم الان میگین چه با دقت داری توضیح میدی😄

آخه من طراح چره‌‌‌م دست خودم نیست آنالیز و از حفظ کردن آدما و اینکه چی پوشیدن تو مغزم نهادینه شده 

و البته اینکه اینقدر با جزئیات این آدم یادم مونده چون بنظرم آدم عجیبی بود... خیلی عجیب

خلاصه شنیدم داشت مدل و قیمت یه تاج عروس رو به ناخنکار میگفت من رفتم جلو وضعیت ناخنامو نشون بدم که دیدم یه تاج خوشششگل پر از الماسهای درخشان خیلی زیبا بود و بزرررگ.... ناخنهاشم خیییلی ناز شده بود یه دیزاین عروس خییییلی قشنگ پر نگین و درخشان 

فکر کردم عروسه بهش تبریک گفتم و گفتم مدل ناخنت خیلی قشنگه عروس خانوم😍

که ناخنکارم گقت نه این عروس نیست جاری عروسه رفته تاج دو میلیونی هم خریده با یه لباس بسیااار گرون طرح لباس‌نامزدی ولی خیلی تو چشم اینارو ناخنکارم با قیض میگفت😄

من موندم چی بگم 

که خودش گقت آره میخوام تمام تلاشمو بکنم از جاریم سرتر باشم حسابی دارم خرج میکنم که تو عروسیش بترکونم لباسم اینجوره اونجوره رفتم فلان آرایشگاه معروف وقت گرفتم که آرایش فلان کنم خلاصه هی داشت میگفت

من گفتم حالا چه لزومی داره... چرا باید اینقدر به خودت سختی بدی عروس کس دیگه است 

اونشب برای کس دیگه است اصلاچرا تو اینقدر به جنب و جوش افتادی ... 

بنظرم شب عروسی مهمترین شب برای هر دختره فقط باید عروس بدرخشه نه کس دیگه ای که یهو با عصبانیت گفت مگه اون کیه که فقط اون بدرخشه...😒

حالا من داشتم کل دخترها رو میگفتم ولی فهمیدم منظور این خانوم فقط جاریشه سریع گفتم خوب اون عروووسهههه...عروس اون مجلسه... 

ما همه فامیلیم به افتخار جشن اون عروس و داماد اونجا جمع شدیم اونشب برای اوناست چه دلیلی داره با نامهربونی و نیت قبلی تلاش کنیم شبشون رو خراب کنیم...

خلاصه که خانوم خوشگل رفت ولی خیلی فکر منو مشغول کرد ...

چرا بعضیا اینقدر واضح حسادت میکنن آخه دلیلش چیه...

واسه شما هم پیش اومده همچین چیزی؟

خدایا شکرت

نمیدونم چرا واسه منم جای سواله اخه جاری اصلا نباید به چشم بیاد بعضیا خیلی جاریو تو ذهنشون بزرگ کردن خوبه ادم همیشه خودش باشه رو خودش کار کنه اما نه برای غرض ورزی با جاری.واسه انرژی و حس مثبت تو زندگی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینه دیگه میگن حسود هرگز نیاسود،داره خودشو آزار میده

دقیقا کلی داشت خرج میکرد آخه به چه دلیل برو خوش بگذرون چرا با فکر حسادت اینقدر خودتو اذیت کنی مطمئنم تو عروسی هم اصلا بهش خوش نمیگذره

خدایا شکرت

اینجور آدما همش با استرس زندگی میکنن مثلا میخوان یه مهمونی ساده برن که جاری هم هست همس استرس اینو دارن که وای لباس جاریم از من بهتر نباشه یا تحمل پیشرفت اونو ندارن و عذاب میکشن درصورتی که میتونن جوری رو خودشون کار کنن که بقیه دنباله روی اونا باشن

من عاشق عروسی رفتنم 

برم بشینم توی فضای تزیین شده و قشنگ همراه با صدای موسیقی‌ میوه و شیرینی بخورم و از دیدن کلی آدمهای زیبا با لباسهای زیباتر لذت ببرم شادی آدمها رو جذب خودم کنم با فامیلم بگم بخندم و با دخترای کوچولوم برقصم😍

بله برون جاریم من لباس تکراریمو پوشیدم خودم آرایش کردم فقط هم رفتم از ته دلم خوش گذروندم اصلا هم برام مهم نبود و واقعا هم اونشب خاطره شد برام خیلی خوش گذشت کلی با فامیل رقصیدیم و مسخره بازی درآوردیم و جاریم هم خیلی ناز شده بود با اون چشمای خاکستری و قشنگش 😍

خدایا شکرت

عروسی منم جاریم با من اومد آرایشگاه به عنوان همراه عروس می اومد بالا سر من آرایشگر برای من هر کاری میکرد می‌رفت به میکاپ آرتیست خودش می‌گفت برای منم این کار رو کن عروسی و حنابندان آرایش و شینیون من و جاریم جفت بود مو نمی‌زد البته اون موقع من کم سن بودم اصلأ توجه نمی‌کردم و تحت فشار قرار نگرفتم الان هم برام اهمیت نداره 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

جاری حسود واقعا مشکل سازه

من کسی و میشناسم که واسه جشن جاریش رفته بود بالاسر عروس و به آرایشگرش میگفت عروس باید خودش قشنگ باشه نه اینکه مجبور باشن آرایشش کنن!!!

جاریش خیلی آروم و خویشتن دار بود و چیزی نمی‌گفت

دیگه آخرش صدای آرایشگره دراومد گفت اگه به قشنگیه ذاتیه که عروس خانوم از همه ی ماهایی که اینجاییم خوشگلتره..! تازه مگه تو بدون آرایش عروس شدی که جاریت بدون آرایش عروس شه؟؟!

اینجا دیگه زبونش بسته شد ولی آخرش یه کاری کرد که جاریش از برادرشوهرش جدا شد