2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

91 بازدید | 7 پست

سلام. بچه ها گرفتار شدم. چند ساله واسه یه نفر کار می کنم. نه بیمه داره نه درست حقوق می ده. تیکه تیکه می ده. الان حقوق دو ماهمو نداده. هی بهش گفتم بده پولمو نداد. دو هفته نرفتم. چند روز پیش بعد دو هفته رفتم حضوری پولمو بگیرم. گفت چند روز بیا می دم. ولی نداد. دوباره گفتم بده. گفت حالا روزی پونصد ششصد می زنم تا ده روز دیگه تسویه بشه این دو ماهت. هر روز دارم می رم که پولمو زنده کنم. ولی من دلم نمی خواد دیگه برم. هر روزم باید بگم تا پولمو بزنه. وگرنه نمی زنه. چی کار کنم. تا حالا حدود دو تومن زده. 500 تومن می زنه هر روز.  اگه نرم که پولمو نمی ده دیگه. اگه برم که اینطوری. 

خیلی اشتباه میکنی که میری آخه ۵۰۰ تومن ۵۰۰ تومن کجای دست تورو میگیره وقتتو هدر نده برو جایی دیگه پ ...

همین. نمی ده اگه برم. خیلی‌ها رفتند و پولشونو نداده هنوز 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی اشتباه میکنی که میری آخه ۵۰۰ تومن ۵۰۰ تومن کجای دست تورو میگیره وقتتو هدر نده برو جایی دیگه پ ...

روزی پونصد تومن می ده. پنج تومن دیگه مونده. اگه نرم دیگه نمی ده. خیلی‌ها رفتند و نداده پولشونو 

روزی پونصد تومن می ده. پنج تومن دیگه مونده. اگه نرم دیگه نمی ده. خیلی‌ها رفتند و نداده پولشونو 

دختر ۵ تومن خیلی زیاده

بهش بگو پول منو خورد کردی مگه من واسه ت خورد خورد کار کردم که اینطور پولمو میده

حداقل دو سه تومن بزن تا زود تموم شه

🦆
دختر ۵ تومن خیلی زیاده بهش بگو پول منو خورد کردی مگه من واسه ت خورد خورد کار کردم که اینطور پولمو م ...

خب سیاستشه. می خواد اینجوری منو بکشونه سر کار.